Ξάνθη: πυροβόλησε το σκύλο του γείτονα επειδή μπήκε στην αυλή του!

Συνελήφθη 79χρονος

Ξάνθη: πυροβόλησε το σκύλο του γείτονα επειδή μπήκε στην αυλή του!

​Στη σύλληψη ενός 79χρονου προχώρησε η Αστυνομία, καθώς πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο 65χρονου γείτονά του, επειδή… μπήκε στην αυλή του!

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το πρωί του Σαββάτου, ο δράστης, από την Φελώνη Ξάνθης, πυροβόλησε το άτυχο ζώο με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει θανάσιμα.

Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Γενισέας, τους οποίους ειδοποίησε ο ιδιοκτήτης του σκύλου, συνέλαβαν τον 79χρονο, που παραδέχθηκε την πράξη του, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης. Παράλληλα, κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και ένας κάλυκας.

Με αφορμή το συμβάν, η Αστυνομία υπενθυμίζει στους πολίτες πως «ο βασανισμός, η κακοποίηση, η κακή και βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου, καθώς και η οποιαδήποτε πράξη βίας σε βάρος του, είναι πράξεις που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και τιμωρούνται με φυλάκιση ή χρηματική ποινή, ή και με τις δύο ποινές» και τους καλεί να καταγγέλλουν ανάλογα περιστατικά που πέφτουν στην αντίληψή τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top