Συγκέντρωση στις 19:30 από τους υποστηρικτές του "ΟΧΙ" στ�� Σύνταγμα

Σύνθημα τους «Κάτω τα χέρια από τη δημοκρατία»

​Οι υποστηρικτές του «Όχι» καλούν τους πολίτες, σήμερα το απόγευμα στις 19:30, στο Σύνταγμα, με βασικό σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τη δημοκρατία».

Στις 19:00, το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Ομόνοια, καλ��ντας τους πολίτες σε «αγώνα δρόμου για να ακυρώσουμε τα σχέδια πτώχευσης του λαού. Να πούμε Όχι στο νέο βάρβαρο μνημόνιο».

Όπως αναφέρουν μέσω Facebook οι διοργανωτές της συγκέντρωσης του «Όχι»:
«Το 61,3 % που είπαμε το συντριπτικό, ηχηρό και περήφανο ΟΧΙ.

ΟΧΙ, τέλος τα πειράματα της άγριας λιτότητας στις πλάτες μας.

ΟΧΙ, κάτω τα χέρια από τη δημοκρατία.
Το ΟΧΙ είναι η άρνησή μας στην άρνησή τους να είμαστε ένας κυρίαρχος λαός. Το ΟΧΙ είναι η μόνη θετική και καταφατική απάντηση του λαού».
Μεταξύ άλλων επισημαίνουν: «Απαιτούμε τον σεβασμό στην απόφαση του ελληνικού λαού. Απαιτούμε το σεβασμό στη Δημοκρατία και το Δίκιο. Έχουν ελάχιστο χρόνο μπροστά τους να πάρουν πίσω το τελευταίο τους τελεσίγραφο. Και αν δεν το κατάλαβαν την προηγούμενη Κυριακή, δεν εκβιαζόμαστε, δεν απειλούμαστε, δεν παίζουμε. Οφείλουν και θα σεβαστούν τη δημοκρατική απόφαση ενός λαού, τους το λένε και οι λαοί τους».
Το απόγευμα της Πέμπτης, ηπρωτοβουλία "Μένουμε Ευρώπη" πραγματοποίησε συγκέντρωση στο Σύνταγμα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top