Ο πατέρας του Ευ.Τσακαλώτου στο STAR:Θα συμβούλευα τον γιο μου να κάνει το καλύτερο για τον λαό

Τι λέει για τη θέση του ΥΠΟΙΚ που ανέλαβε ο γιος του

Ο πατέρας του Ευ.Τσακαλώτου στο STAR:Θα συμβούλευα τον γιο μου να κάνει το καλύτερο για τον λαό

​«Από όταν πήγε στο γυμνάσιο και μετά στο πανεπιστήμιο, ασχολούνταν με την πολιτική. Ήταν στα συνδικάτα των φοιτητών» παραδέχεται για τον γιο του και νέο Υπουργό Οικονομικών, ο κ.Στέφανος Τσακαλώτος.

«Τα όνειρα του ήταν να γίνει οικονομολόγος, που έγινε. Είχε πάντοτε ας πούμε κοινωνικό κράτος… να πούμε αριστερές ιδέες, αλλά τίποτα παραπάνω» προσθέτει ο πατέρας του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ο ίδιος παραδέχεται πως έχει να δει τον γιο του ένα μήνα και πως η ευθύνη που ανέλαβε «είναι δύσκολη». «Εύ��ομαι να πετύχει όχι μόνο γιατί είναι γιος μου, αλλά για όλη την Ελλάδα. Θα τον συμβούλευα να κάνει το καλύτερο για τον λαό. Άγχος δεν έχω, ανησυχία έχω».

Ακόμη, ο κ. Τσακαλώτος μίλησε για τη νύφη του, την σύζυγο του Υπουργού, η οποία είναι Σκωτσέζα και διευθύντρια της Τράπεζας της Ελλάδος, λέγοντας πως «είναι πολύ καλή, τόσο στο γιο μου όσο και στην κοινωνία. Ασχολείται με τα σχολεία που πάνε τα παιδιά της, τον βοηθάει πολύ, είναι κι αυτή οικονομολόγος».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει τέσσερα παιδιά με τη σύζυγό του, το ένα είναι 15 χρόνων, το άλλο 12 και τα άλλα δύο είναι δίδυμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top