Δωρεάν λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, τρένο και τραμ μέχρι και την Παρασκευή

Δείτε την ανακοίνωση του υπουργείου

​Μέχρι την Παρασκευή θα μπορούν οι πολίτες να χρησιμοποιούν δωρεάν τα ΜΜΜ, σύμφωνα με ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου.

Συ��κεκριμένα, το επιβατικό κοινό θα μετακινείτε χωρίς εισιτήριο με λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, τρένο και τραμ! Πρόκειται για ένα μέτρο, το οποίο, όπως σας ενημέρωσε παλαιότερα το star.gr, τέθηκε σε εφαρμογή την περασμένη Τρίτη και θα ίσχυε μέχρι σήμερα, ωστόσο πήρε παράταση τεσσάρων ακόμη ημερών.

Η ανακοίνωση του υπουργείου:

«Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρήστος Σπίρτζης ανακοινώνει ότι παρατείνεται μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015, το μέτρο της δωρεάν μετακίνησης των πολιτών στις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, που λειτουργούν από τους συγκοινωνιακούς φορείς ΟΑΣΑ ΑΕ, ΟΣΥ ΑΕ, ΣΤΑΣΥ ΑΕ (λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, τραμ) .

Η εφαρμογή του μέτρου προβλέπεται στο νόμο 4331/2015-ΦΕΚ Α69/01, (άρθρο 77), και η νέα παράταση τίθεται σε εφαρμογή με σχετική Υπουργική Απόφαση. Η δωρεάν μετακίνηση του επιβατικού κοινού σε όλες τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, εντάσσεται στο πλαίσιο των μέτρων αλληλεγγύης για τη στήριξη των πολιτών, που έχει θέσει σε εφαρμογή η κυβέρνηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top