Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το δημοψήφισμα:σχετικά με τις αναρτήσεις των αστυνομικών σε ιστοσελίδες

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε ένας αστυνομικός στο facebook!

Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το δημοψήφισμα:σχετικά με τις αναρτήσεις των αστυνομικών σε ιστοσελίδες

​Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΑΣ για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και τις υποχρεώσεις των αστυνομικών σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, που αναφέρονται σε διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας!

Ανακοινώνονται και διευκρινίζονται, προς άρση οποιασδήποτε αμφισβήτησης ή παρερμηνείας ότι απαγορεύεται σε όλους τους αστυνομικούς της χώρας να τοποθετηθούν δημόσια υπέρ του «ΝΑΙ» ή υπέρ του «ΟΧΙ».

Η συγκεκριμένη διαταγή εκδόθηκε την 29-06-2015 και περιγράφει, μεταξύ άλλων, τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του αστυνομικού προσωπικού κατά τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, στο πλαίσιο αυτό μνημονεύονται και επεξηγούνται οι ισχύουσες διατάξεις για την εμφάνιση, παράσταση και συμπεριφορά του αστυνομικού προσωπικού, στο περιεχόμενο της διαταγής δεν υπάρχει καμιά αναφορά σε αντίστοιχες πειθαρχικές ποινές ή κυρώσεις, οι οποίες άλλωστε προβλέπονται στην ισχύουσα νομοθεσία.

Επισημαίνεται ότι ανάλογες διαταγές εκδίδονται πάγια σε όλες τις περιπτώσεις εφαρμογής της εκλογικής νομοθεσίας.

Μάλιστα, την ίδια ώρα το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ στις 6 με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μετέδωσε μια ανάρτηση ενός αστυνομικού του Θανάση Φιλιππόπουλου, σε μια κλειστή ομάδα στο Facebook, η οπο��α αναμένεται να προκαλέσει σάλο.

«Απόταξη για τους Αστυνομικούς!!! Που λένε δημόσια ΝΑΙ ή ΟΧΙ! Θέλω να είμαι ο πρώτος που θα αποτάξετε! Λέω ΝΑΙ κύριε Τσίπρα
fghrtrth.jpg

*η εικόνα είναι από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top