Ανανεωμένη ταξιδιωτική οδηγία της Βρετανίας για την Ελλάδα: «Πάρτε χρήματα μαζί σας»

«Βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας ευρώ για κάλυψη εκτάκτων αναγκών και απρόβλεπτων περιστάσεων»

Ανανεωμένη ταξιδιωτική οδηγία της Βρετανίας για την Ελλάδα: «Πάρτε χρήματα μαζί σας»

​Ανανεωμένη ταξιδιωτική οδηγία έβγαλε το βρετανικό «Foreign Office», για όσους Βρετανούς τουρίστες επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες.

Συγκεκριμένα, η ταξιδιωτική οδηγία αναφέρει πως «το νόμισμα στην Ελλάδα είναι το ευρώ. Όταν ταξιδεύετε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, θα πρέπει να πάρετε περισσότερα από ένα μέσα πληρωμής μαζί σας (μετρητά, χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα). Οι επισκέπτες στην Ελλάδα θα πρέπει να γνωρίζουν την πιθανότητα ότι οι τραπεζικές υπηρεσίες - συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας πιστωτικών καρτών και την εξυπηρέτηση των ΑΤΜ - σε όλη την Ελλάδα θα μπορούσαν ενδεχομένως να περιοριστούν με μικρή πρότερη ειδοποίηση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά ευρώ σε μετρητά για την κάλυψη έκτακτων αναγκών και απρόβλεπτων περιστάσεων ή απρόσμενων καθυστερήσεων».

odhgia.jpg
Αυτή είναι η ανανεωμένη προσθήκη της οδηγίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Βρετανίας, το οποίο μεταξύ άλλων προειδοποιεί τους Βρετανούς τουρίστες ότι στην Ελλάδα «υπάρχουν τακτικές απεργίες. Αυτέςμερικές φορές οργανώνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα και μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση στα μέσα μαζικής μεταφοράς μέσα και έξω από την Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών ταξιδιών και των λιμένων). Διαδηλώσεις πραγματοποιούνται τακτικά στο κέντρο της Αθήνας, και έχουν επίσης σημειωθεί και σε άλλες πόλεις. Θα πρέπει να αποφύγετε όλες τις διαδηλώσεις και να ακολουθήσετε τις συμβουλές που δίνονται από τις τοπικές αρχές ασφαλείας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top