Πρώην αστυνομικός και δημοτικός υπάλληλος οι δράστες του φρικτού εγκλήματος στους Αγ. Θεοδώρους

Βασάνισαν ηλικιωμένο επειδή πίστευαν ότι κρύβει 300.000 ευ��ώ

Πρώην αστυνομικός και δημοτικός υπάλληλος οι δράστες του φρικτού εγκλήματος στους Αγ. Θεοδώρους

​Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το ανατριχιαστικό έγκλημα που έλαβε χώρα τη Δευτέρα στους Αγίους Θεοδώρους. Οι δράστες της φρικτής δολοφονίας ενός ηλικιωμένου ρακοσυλλέκτη είναι ένας 50χρονος πρώην αστυνομικός και ένας 46χρονος δημοτικός υπάλληλος.

Οι δυο άντρες είχαν ακούσει ότι ο άτυχος 81χρονος, ο οποίος έμενε στα Σπάτα, είχε κάπου κρυμμένα 300.000 ευρώ! Έτσι, τον επισκέφτηκαν και προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, με πρόσχημα την εξέταση του για τροχαίο, τον έπεισαν να τους ακολουθήσει.

Τον οδήγησαν στο εξοχικό του 46χρονου στους Αγίους Θεοδώρους, όπου τον έδεσαν σε μια καρέκλα και τότε… ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το θύμα!

Οι αδίστακτοι δράστες, άρχισαν να τον βασανίζουν, χτυπώντας τον αλύπητα για να τους πει που έχει κρυμμένα τα λεφτά… Ωστόσο, μιας και λεφτά φαίνεται πως δεν υπήρχαν, ο άντρας δεν είχε τι να τους πει και απλά τους ζητούσε να τον απελευθερώσουν.

Εκείνοι, συνέχιζαν να τον χτυπούν με αποτέλεσμα το θύμα να χάσει τις αισθήσεις του και λίγο αργότερα να αφήσει και την τελευταία του αναπνοή… Τότε, τον παράτησαν νεκρό μέσα στο εξοχικό σπίτι και πήγαν στα Σπάτα για να ψάξουν μόνοι τους!

Ωστόσο, μια γειτόνισσα που πρόσεχε τον ηλικιωμένο κατάλαβε ότι έλειπε ώρες και έκανε δήλωση εξαφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Την στιγμή που εκείνοι έψαχναν το σπίτι, η αστυνομία έφτασε στο σημείο, αναζητώντας το θύμα. Εκείνοι κρύφτηκαν στην αυλή, όμως, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Οι δράστες ομολόγησαν όλες τις φρικτές τους πράξεις, ενώ στο σπίτι του δημοτικού υπαλλήλου βρέθηκαν δύο πιστόλια, μία καραμπίνα και πλήθος φυσιγγίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top