Η βδομάδα ξεκινά με… μίνι καύσωνα-Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία-ΔΕΙΤΕ μέχρι πότε

Όσοι μπορείτε τρέξτε στις παραλίες

Η βδομάδα ξεκινά με… μίνι καύσωνα-Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία-ΔΕΙΤΕ μέχρι πότε

​Mε μίνι καύσωνα ξεκινά η εβδομάδα αφού η θερμοκρασία θα χτυπήσει κόκκινο.

Συγκεκριμένα, ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας και μεμονωμένες βροχές στα ορεινά της Ανατολικής Μακεδονίας τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε τη Δευτέρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 36 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο να φτάνει τους 34 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι και μετά στο Σαρωνικό δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.
Ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το απόγευμα νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας θα έχουμε την Τρίτη που ��ο θερμόμετρο θα δείξει έως και 37 βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα σημειωθούν στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Επίσης, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Την Τετάρτη η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει σταδιακά μέχρι και την Παρασκευή ενώ το Σάββατο θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top