Θρήνος στην Ιταλία: Ελληνίδα πέθανε κατά τη διάρκεια εξωσωματικής γονιμοποίησης- ΦΩΤΟ

Η εισαγγελία έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του θανάτου της

Θρήνος στην Ιταλία: Ελληνίδα πέθανε κατά τη διάρκεια εξωσωματικής γονιμοποίησης- ΦΩΤΟ

​Συγκλονίζει ο θάνατος μιας 38χρονης γυναίκας, της Αριάννας Ακριβούλη, η οποία έχασε τη ζωή της κατά την διάρκεια διαδικασίας εξωσωματικής γονιμοποίησης!

Η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν ελληνικής καταγωγής και μόνιμη κάτοικος Ιταλίας, «έσβησε» στο νοσοκομείο του Κονβερσάνο κοντά στο Μπάρι, πιθανότατα κατά τη διαδικασία απορρόφησης του ωοθυλακικού υγρού.

Η εισαγγελία του Μπάρι ξεκίνησε έρευνα και δυο γιατροί του νοσοκομείου έλαβαν κλήση σε απολογία για συνέργεια σε ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Την ίδια ώρα, έρευνα ξεκίνησε και το υπουργείο Υγείας. Η Μπεατρίτσε Λορεντσίν, Υπουργός Υγείας της Ιταλίας, απέστειλε στο Κονβερσάνο της Απουλίας ομάδα ειδικών για να εξακριβώσουν τα αίτια του θανάτου της γυναίκας.Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται εντός 48 ωρών.

ImageHandler.jpg
Οι δυο γιατροί υποστήριξαν στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ότι ο θάνατος προήλθε από επιπλοκές που ήταν αδύνατον να προβλεφθούν, ωστόσο παραδέχθηκαν ότι ��εν ήταν σε θέση να αναφέρουν την ακριβή αιτία των επιπλοκών αυτών.

Οι εισαγγελικές αρχές του Μπάρι αναμένουν περαιτέρω στοιχεία από την νεκροψία της άτυχης γυναίκας, ενώ η έρευνα για το θάνατό της, ξεκίνησε μετά από καταγγελία του 83χρονου Έλληνα πατέρα της.

«Είμαστε συγκλονισμένοι, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι» δήλωσε στα ιταλικά ΜΜΕ η αδελφή της Αλεσάντρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top