ΕΡΕΥΝΑ Star: Τριτοκοσμικές συνθήκες στο ΙΚΑ του Νέου Κόσμου

Η υγεία στο κόκκινο

Ατελείωτες ουρές και ταλαιπωρία στο κτίριο του ΙΚΑ Νέου Κόσμου όπου στεγάζονται ιατρεία αλλά ��αι διοικητικές υπηρεσίες.

Γιατροί λειτουργούν σε αντίξοες συνθήκες ενώ και οι ασθενείς περιμένουν υπομονετικά ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που μετά από πολλές ώρες φεύγουν χωρίς να εξυπηρετηθούν.

Τα προβλήματα ξεκινούν με την είσοδο στο κτίριο όπου δεν ξέρεις που να απευθυνθείς για να λύσεις το πρόβλημά σου, μιας και όπως βλέπετε δεν υπάρχει κανείς!

Ο κόσμος είχε να αντιμετωπίσει εκτός από την έλλειψη γιατρών και τους... κοπανατζήδες. Ο υπεύθυνος της μονάδας Διονύσης Λαμπαδάριος γνώριζε όλα τα προβλήματα που κατέγραψε η κάμερα του Star και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας.

Η συνέχεια στα μικροβιολογικά εργαστήρια… Εδώ όλα στο κόκκινο με τους γιατρούς να δίνουν αγώνα επιβίωσης για τους ίδιους αλλά και τους ασθενείς. Παλιά μηχανήματα χωρίς ανταλλακτικά και συνθήκες τριτοκοσμικές.

Στον δεύτερο όροφο στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες. Ένας ή δυο υπάλληλοι να εξυπηρετήσουν πάνω από 100 άτομα! Αναμονή με τις ώρες και αφάνταστη ταλαιπωρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top