Αποδοκίμασαν την Σταμάτη: «Καμιά τσαντούλα ή κανένα διαμέρισμα έχετε να μας δώσετε;»

Έξω από την Ευελπίδων

Αποδοκίμασαν την Σταμάτη: «Καμιά τσαντούλα ή κανένα διαμέρισμα έχετε να μας δώσετε;»

​Αποδοκίμασαν την Βίκυ Σταμάτη έξω από τα δικαστήρια της ��υελπίδων το μεσημέρι της Τρίτης!

Την στιγμή της μεταφοράς της στο κτίριο 6 μία γυναίκα της φώναξε χαρακτηριστικά : «Έχεις καμία τσαντούλα να μας δώσεις ή αλλιώς κανένα διαμέρισμα;»

Την ώρα μάλιστα που η Βίκυ Σταμάτη ανέβαινε τις σκάλες του κτιρίου για να μεταβεί στον δεύτερο όροφο προκειμένου να καταθέσει στους Ελβετούς εισαγγελείς που διερευνούν τη διακίνηση μαύρου χρήματος από μίζες των εξοπλιστικών μέσω του ελβετικού τραπεζικού συστήματος, η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου, έβγαινε από το ασανσέρ με αποτέλεσμα οι δυο γυναίκες να μην πέσουν πρόσωπο με πρόσωπο.

Η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Φραγκίσκο Ραγκούση ήταν αρνητική να καταθέσει, ζητώντας ενημέρωση για τα ακριβή στοιχεία που ζητούν οι Ελβετοί αφού όπως ισχυρίζεται δεν γνωρίζει το παραμικρό για μίζες από τα εξοπλιστικά στους δικούς της λογαριασμούς.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο γυναίκες είναι συγκατηγορούμενες του πρώην υπουργού στην υπόθεση των «παράνομων αμοιβών», η οποία εκδικάζεται ήδη σε δεύτερο βαθμό.

Πρωτόδικα, η πρώην σύζυγος του υπουργού καταδικάστηκε σε κάθειρξη 6 ετών, με αναστολή για λόγους υγείας, ενώ η κ. Σταμάτη εκτίει, κρατούμενη στο Δρομοκαΐτειο, ποινή κάθειρξης 12 ετών και αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου στην έκτη αίτηση αποφυλάκισης που έχει υποβάλει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top