«Κρύψτε τα μαγιό»: ΑΣΤΑΤΟΣ ο καιρός το Σάββατο- Οι βροχές επιστρέφουν την Κυριακή

Το καλοκαίρι δεν λέει να έλθει

«Κρύψτε τα μαγιό»: ΑΣΤΑΤΟΣ ο καιρός το Σάββατο- Οι βροχές επιστρέφουν την Κυριακή

​Πάνω που νομίσαμε πως μπήκε πια για τα καλά το καλοκαίρι, ο ουρανός στην Αθήνα σκοτείνιασε, και την Παρασκευή για λίγη ώρα όλα θύμιζαν φθινόπωρο.

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει 5 Ιουνίου αλλά αυτό δεν είναι κάτι που φαίνεται να το έχει καταλάβει και ο καιρός. Η μέρα ξεκίνησε από νωρίς με καταιγίδα και έπιασε απροετοίμαστους τους περισσότερους Αθηναίους.

Η πρωινή μπόρα προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της πρωτεύουσας, ενώ σε διάφορες περιοχές της χώρας προβλέπεται και συνέχεια…

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου θα έχουμε βροχές και κατά τόπους καταιγίδες στην κεντρική και δυτική Ελλάδα, αλλά και στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου. Γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί σε όλη τη χώρα. Οι βοριάδες θα ενισχυθούν στο Αιγαίο στα 4 - 6 και τοπικά στα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 25 - 29 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους η σαββατιάτικη βελτίωση θα είναι πρόσκαιρη, αφού την Κυριακή οι καλοκαιρινές νεροποντές θα επανέρθουν δριμύτερες και θα μας συντροφεύσουν και την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top