Ανήλικος γιος 33χρονης: Προσπάθησα να σώσω τη μαμά από τα χέρια του μπαμπά. Δεν μπόρεσα.

Απίστευτες αποκαλύψεις για το φονικό στην Αργολίδα

Ανήλικος γιος 33χρονης: Προσπάθησα να σώσω τη μαμά από τα χέρια του μπαμπά. Δεν μπόρεσα.

Έχει σοκάρει το πανελλήνιο η δολοφονία της 33χρονης η οποία κατακρεουργήθηκε από τον 45χρονο άντρα της μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών τους στην Αργολίδα.

«Ο 45χρονος ήταν μεθυσμένος. Είχε πάει στην πλατεία του χωριού και είχε πιεί πολύ. Την σκότωσε μπροστά στα παιδιά τους τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν επέστρεψε σπίτι. Το σπίτι ήταν γεμάτο με εμετούς και αίματα.» εξομολογείται με δάκρυα στα μάτια ο κουμπάρος του ζευγαριού Παναγιώτης Αποστόλου, προσθέτοντας ότι «Ο γιος της μας είπε πως έπεσε πάνω στον μπαμπά του για να τον σταματήσει, για να σώσει τη μαμά του αλλά δεν τα κατάφερε. Η 33χρονη έλεγε συνέχεια ενώ ήταν μέσα στα αίματα: “Να μου προσέχετε τα παιδιά μου”.»

«Η γυναίκα φοβόταν. Έλεγε συνέχεια ότι θα την σκοτώσει κάποια στιγμή» επισημαίνει ο κύριος Αποστόλου.

Nα σημειωθεί ότι τα παιδιά τα έχει ο σύζυγος της αδερφής της αδικοχαμένης 33χρονης και όπως είπε ο ίδιος, δεν ξέρει ακόμα τι θα κάνουν. Αν δηλαδή θα τα κρατήσουν ή αν θα τα πάνε σε ίδρυμα ή αν θα τα πάρει ο θείος τους στην Ιταλία. Βέβαια όπως διευκρίνισε δεν θέλει ούτε ο ίδιος να τα πάνε σε ίδρυμα.

Πάντως όπως ανέφερε, τα παιδιά κλαίνε και δεν ξέρουν ακόμα ότι η μαμά τους έχει πεθάνει. Η οικογένεια των ανήλικων, θεώρησε πως είναι καλύτερο να τους το πει ένας παιδοψυχολόγος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top