ΑΥΤΟ είναι το πάρκο «Τρίτση» που έκανε το πάρτι γενεθλίων του γιου του ο Αλέξης Τσίπρας!

ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες

​Το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνη Τρίτση» επέλεξαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνια, να κάνουν το πάρτι για τα 5α γενέθλια του πρωτότοκου γιου του Φοίβου-Παύλου.

IMG_0053.jpg
Το συγκεκριμένο πάρκο αποτελεί τον μεγαλύτερο οργανωμένο πνεύμονα πρασίνου στον αστικό ιστό της Αθήνας, συνολικής έκτασης περίπου 1.200 στρεμμάτων (ενδεικτικά αναφέρεται ότι το Hyde park στο Λ��νδίνο έχει έκταση 1.420 στρέμματα ενώ ο Εθνικός Κήπος, στο κέντρο της Αθήνας, μόνο 158 στρέμματα).

upl556474260de6a.jpg
Βρίσκεται στη θέση με το τοπωνύμιο «Πύργος Βασιλίσσης» στον Δήμο του Ιλίου.

parko-tritsh3.jpg
Η ύπαρξη του υγρού στοιχείου σε μεγάλη έκταση του Πάρκου, τόσο με τη μορφή των έξι τεχνητών λιμνών του, όσο και του ομοίως τεχνητού καναλιού, που εξασφαλίζει τη ροή του νερού μεταξύ των λιμνών και την ανακύκλωσή του, καθώς και η πλούσια χλωρίδα και πανίδα του πάρκου, το καθιστούν έναν πραγματικά σπάνιο θησαυρό φυσικού κάλλους και μάλιστα μέσα στον οικιστικό ιστό με στοιχεία μοναδικά, τόσο για τη δυτική Αθήνα, όσο και για ολόκληρη την Αττική.
topio_ao3.jpg
cimg4132_630x374.jpg
παρκο.jpg

parko_tritsi.jpg
παρκο-575x431.jpg
parko_tritsi.jpg

tritsi1.jpg
IMG_0053.jpg


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top