Αποκλειστικά στο Star ο 62χρονος που ξεσκέπασε τη 48χρονη που συστηνόταν ως φίλη του Βαρουφάκη

Για να παίρνει λεφτά από ανυποψίαστους πολίτες

Αποκλειστικά στο Star ο 62χρονος που ξεσκέπασε τη 48χρονη που συστηνόταν ως φίλη του Βαρουφάκη

​Στην Πάτρα ήταν κοινό μυστικό: Η όμορφη 48χρονη γυναίκα με το πολυτελές αυτοκίνητο και τα ξέφρενα γλέντια, ήταν θετή κόρη πασίγνωστου εφοπλιστή, γνωστή του Βλαντιμίρ Πούτιν και φίλη του Γιάνη Βαρουφάκη.

Όταν λοιπόν άρχισε να λέει δεξιά και αριστερά πως επίκειται Grexit και πως έχει τον τρόπο να βγάλει με ασφάλεια στο εξωτερικό χρήματα, κυρίως μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι έσπευσαν.

Έτσι έχουμε και λέμε… 6.000 ευρώ από μια γυναίκα, 50.000 από έναν 72χρονο και τελικά 135.000 από μια άλλη γυναίκα. Ώσπου στο δρόμο τους βρέθηκε ένας 62χρονος επιχειρηματίας, που δεν «τσίμπησε».

«Με πλησίασαν κι εμένα για να μου αποσπάσουν με απειλές για τη ζωή μου 2.000 ευρώ. Συμβουλεύτηκα έναν εισαγγελέα και έγινε μια επιχείρηση με προσομοιωμένα χαρτονομίσματα και τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω. Μετά μαθεύτηκε ότι ήταν πολλά άτομα τα θύματα τους, με τη λεία τους να φτάνει το ένα εκατομμύριο ευρώ», είπε αποκλειστικά στο Star, ο 62χρονος, ο οποίος τους «ξεσκέπασε».

Ο ανακριτής Ευάγγελος Κοστακιώτης, που χειρίζεται την υπόθεση αναμένεται να εκδόσει κι άλλα εντάλματα σύλληψης ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξηγήσεις που θα δώσουν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top