Ερωτικό έγκλημα στην Πάτρα: Έδεσε με χειροπέδες την γυναίκα του και την έπνιξε στην μπανιέρα!

Η ζήλεια τον οδήγησε στη δολοφονία της-Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Ερωτικό έγκλημα στην Πάτρα: Έδεσε με χειροπέδες την γυναίκα του και την έπνιξε στην μπανιέρα!

Σοκαρισμένο ​είναι το Πανελλήνιο από το βράδυ του Σαββάτου με ένα ερωτικό έγκλημα στην Πάτρα!

mil1.jpg

Ένας 45χρονος έδεσε με χειροπέδες και έπνιξε στην μπανιέρα του σπιτιού του στην οδό Μειλίχου την σύζυγο και μητέρα του παιδιού του επειδή την ζήλευε!

Η 48χρονη Γ.Σ. ήταν σερβιτόρα και καταγόταν από ένα χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη και εκείνος είναι χειριστής γερανών.

Το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό είχε χωρίσει και η σχέση του ήταν γεμάτη εντάσεις και προβλήματα. Η 48χρονη είχε φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί τους για τον τόπο καταγωγή της στη Βόρεια Ελλάδα. Ωστόσο η μοίρα το ήθελε να επιστρέψει στην Πάτρα, καθώς ο 14χρονος γιος της δεν μπόρεσε να εγκλιματιστεί στο χωριό.

woman5.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστροφή συνοδεύτηκε από νέα προβλήματα, με τους καυγάδες τους να είναι καθημερινοί. Αποτέλεσμα των νέων εντάσεων ήταν το θύμα να εγκαταλείψει ξανά τη συζυγική στέγη και να φιλοξενείται σε άλλο σπίτι.

Το απόγευμα του μοιραίου Σαββάτου, η γυναίκα πήγε στο σπίτι της οδού Μειλίχου καθώς ο Θ.Λ. την έπεισε να πάει, με το πρόσχημα πως την ζητούσε το παιδί, φροντίζοντας ωστόσο να έχει στείλει το παιδί στη γιαγιά του.

Mόλις συναντήθηκε το ζευγάρι μάλωσε για ακόμα μια φορά! Ο άντρας έδεσε τα χέρια της γυναίκας του με χειροπέδες και την έπνιξε στην μπανιέρα.

Στην συνέχεια την μετέφερε στο κρεβάτι και σε κατάσταση αμόκ αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας με ξυραφάκι τις φλέβες του.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 45χρονος φέρεται να είχε πει σε άτομα του περιβάλλοντός του ότι θα επιχειρούσε να κάνει κακό στην σύντροφό του, εξαιτίας της παθολογικής του ζήλιας.

Η αποκάλυψη του δράματος

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ο 14χρονος γιός του ζευγαριού, επέστρεψε στο σπίτι από την γιαγιά του και με το κλειδί που είχε προσπάθησε να μπει στο σπίτι, αλλά η προσπάθειά του απέβη άκαρπη καθώς ο πατέρας του είχε φροντίσει να κλειδώσει από μέσα και να έχει το κλειδί πάνω στην πόρτα.

Στην συνέχεια ενημερώθηκε από τον 14χρονο η αδελφή του δράστη, η οποία άρχισε να καλεί στο τηλέφωνα του ζευγαριού αλλά να μην παίρνει απάντηση, με αποτέλεσμα να σπεύσει στο διαμέρισμα και αφού αρχικά προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία, φοβούμενη πως κάτι κακό είχε συμβεί.

443fonos1.jpg
Το άνοιγμα της πόρτας από ειδικό έφερε την αδελφή του δράστη και τους αστυνομικούς αντιμέτωπους με την εικόνα της γυναίκας να είναι νεκρή στο κρεβάτι και δίπλα πεσμένο στο έδαφος αιμόφυρτο τον άντρα της και δράστη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια συνελήφθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τραγωδία στην Πάτρα: Αιμόφυρτο βρέθηκε ζευγάρι που έχει ένα παιδί- Νεκρή η γυναίκα

Συνελήφθη 45χρονος στη Πάτρα για τον φόνο της συζύγου του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top