Στοργική μητέρα με... φωτογραφικές αποδείξεις η σύζυγος του πρωθυπουργού

Ο φακός την «συνέλαβε» να κάνει τα ψώνια της οικογένειας

Στοργική μητέρα με... φωτογραφικές αποδείξεις η σύζυγος του πρωθυπουργού

Στοργική μητέρα με αποδείξεις είναι η Μπέτυ Μπαζιάνα, σύζυγος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, όπως φαίνεται και από το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγορά».

Η ίδια είναι εργαζόμενη, σύζυγος και πάνω από όλα μητέρα δύο υπέροχων παιδιών. Προσπαθεί και τα καταφέρνει να τα προλαβαίνει όλα και κυρίως να βρίσκει χρόνο για να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο με τους δύο γιους της: Τον Φοίβο-Παύλο που είναι 5 ετών και τον Ορφέα-Ερνέστο που είναι 3 ετών.

peristera agora1.jpg

Φυσικά ως πρωθυπουργική σύντροφος θα μπορούσε να απολαμβάνει πολλές ανέσεις. Οδηγούς, βοηθούς, ακόμη και ανθρώπους να της κάνουν τα ψώνια. Δεν είναι αυτό όμως που της αρέσει. Προτιμά να δουλεύει κανονικά στο ΕΜΠ , να φροντίζει τα παιδιά της και να ψωνίζει η ίδια στον ελάχιστο χρόνο που διαθέτει.

peristera agora2.jpg

Όπως έκανε δηλαδή και στις 18/5/2015, όπως αποδεικνύει το φωτογραφικό υλικό της εφημερίδας.

agora peristera3.jpg

Η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν απλά αλλά κομψά ντυμένη. Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αστειεύθηκε με τους υπαλλήλους του καταστήματος, ενώ όσοι βρέθηκαν εκεί λένε ότι αγόρασε παιχνίδια για τα παιδιά της και τους λιλιπούτειους φίλους τους.

agora peristera 4.jpg

Η σύζυγος που πρωθυπουργού πήρε φυσικά απόδειξη και ευχαρίστησε τους υπαλλήλους, πριν κατευθυνθεί στο αυτοκίνητό της για να επιστρέψει στην κατοικία της πρωθυπουργικής οικογένειας, στην Κυψέλη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top