Γκλέτσος στο star.gr: Πιάστηκε στα χέρια με τον ξάδελφο του από την Χρυσή Αυγή

Ένταση σε εκδήλωση στη Στυλίδα

Γκλέτσος στο star.gr: Πιάστηκε στα χέρια με τον ξάδελφο του από την Χρυσή Αυγή

​Ένταση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής στην Στυλίδα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή, όταν ο δήμαρχος, Απόστολος Γκλέτσος πιάστηκε στα χέρια με τον ξάδελφο του από την Χρυσή Αυγή, επίσης Απόστολο Γκλέτσο.

Στην εκδήλωση, ο δήμαρχος Στυλίδας, συνάντησε τοπικούς φορείς, επιστήμονες και τους ψαράδες της περιοχής για την επίλυση θεμάτων στο Μαλλιακό Κόλπο.

Ωστόσο, όταν εμφανίστηκε ο ξάδελφος του επικράτησε ένας πανικός όπως είπε ο δήμαρχος Στυλίδας στο star.gr, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια.

«Μπήκε μέσα και άρχισε να μου φωνάζει… Δεν γίνεται, κάποια πράγματα σε προκαλούν να αντιδράσεις. Καταλήξαμε να πιαστούμε στα χέρια. Έχω μεγάλο, ηθικό πρόβλημα με όσους εκπροσωπούν τη Χρυσή Αυγή και κυρίως με όσους είναι στις πρώτες θέσεις του κόμματος», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στο star.gr.

Πάντως, από την πλευρά του, ο Απόστολος Γκλέτσος της Χρυσής Αυγής φέρεται να πήγε στο Α.Τ. Στυλίδας και να ζήτησε την καταγραφή του συμβάντος, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατέθεσε μήνυση.

Της Αλέκας Νικόλα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top