Η Ελληνική Αστυνομία ΑΠΑΝΤΑ για το περιστατικό με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση

Η Ελληνική Αστυνομία ΑΠΑΝΤΑ για το περιστατικό με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

​Μετά το σάλο που προκλήθηκε με την αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η οποία σήμερα το πρωί, ζήτησε το λόγο από ανώτερο Αξιωματικό της Αστυνομίας, επειδή είχε απαγορευτεί η είσοδος των διαδηλωτών στη Βουλή , η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό. Να σημειώσουμε ότι το βίντεο με το στιγμιότυπο έχει κάνει το γύρο των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, με την Πρόεδρο της Βουλής να λέει απευθυνόμενη στον αστυνομικό «Σε ποια δύναμη ανήκετε;» και «Από ποιον έχετε εντολή; Εγώ έχω δώσει εντ��λή η Βουλή να είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να διαμαρτυρηθεί και να καταθέσει ψήφισμα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα αστυνομικά μέτρα που ελήφθησαν σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή προγραμματισμένες συγκεντρώσεις, εντάσσονται στο γενικότερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό οι επικεφαλής Αξιωματικοί των μέτρων τελούσαν υπό το συντονισμό, τις κατευθύνσεις και τις εντολές του Κέντρου Επιχειρήσεων.

Η Ελληνική Αστυνομία, ως θεσμός του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, εγγυάται την ελεύθερη έκφραση των πολιτών και παράλληλα προστατεύει το δικαίωμα της κοινωνίας στη δημόσια τάξη και ασφάλεια»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top