ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ το νέο κέντρο στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στη Νέα Μάκρη

Από το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ το νέο κέντρο στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στη Νέα Μάκρη

​Το 13ο Κέντρο Στήριξης Παιδιών και Οικογενειών με προβλήματα διαβίωσης που δημιουργήθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ και εξυπηρετεί συμπολίτες μας από ολόκληρη την Ανατολική Αττική, άνοιξε τις πύλες του στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος της Νέας Μάκρης.

«Ο χώρος που βρίσκεστε σήμερα λειτουργεί σε δύο επίπεδα. Στο πάνω επίπεδο θα υπάρχουν τα τρόφιμα και στο κάτω επίπεδο θα υπάρχουν είδη ρουχισμού, υποδήματα, ηλεκτρικές συσκευές. Ο χώρος θα έχει μία κοινωνική λειτουργό, θα έχει αποθηκάριο και θα λειτουργεί καθημερινά 8 π.μ με 5 μ.μ» δήλωσε η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, κ.Αδαμίδου.

«Το Lidl για μία ακόμη φορά έκανε μία υπερπαραγωγή για μας. Είναι μια ολιστική προσέγγιση της αντιμετώπισης των προβλημάτων των παιδιών που είναι εκπαιδευτικά, που είναι ιατρικά, που είναι όλα αυτά που χρειάζεται μια οικογένεια για να επιβιώσει» τόνισε ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Γιαννόπουλος.

Η συγκεκριμένη επένδυ��η αγγίζει τα 150.000 ευρώ, ενώ τα μηνιαία λειτουργικά έξοδα του κέντρου που θα καλύπτονται εξ’ ολοκλήρου από την αλυσίδα των σούπερ μάρκετ ανέρχονται σε περίπου 4.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top