Δείτε: Τι κατέθεσε η 19χρονη που είχε ερωτευθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Δείτε: Τι κατέθεσε η 19χρονη που είχε ερωτευθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

«Μου είπε αν θέλω να γίνω το κορίτσι του. Του εξήγησα ευγενικά ότι δεν μπορώ γιατί έχω άλλη σχέση. Όταν είπ�� όχι στην πρότασή του, μου ζήτησε συγγνώμη γιατί δεν ήξερε ότι είχα άλλη σχέση», φέρεται να αναφέρει στην κατάθεση της στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, η 19χρονη, με την οποία φαίνεται πως ήταν ερωτευμένος ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα αρνήθηκε να κάνει σχέση με τον αδικοχαμένο Βαγγέλη τα περασμένα Χριστούγεννα, όταν είχαν βρεθεί στο Ρέθυμνο, κατά τη διάρκεια των εορταστικών διακοπών τους.

Εκείνη, υποστήριξε ότι γνωριζόταν με τον 19χρονο από τότε που ήταν μικρά παιδιά… Και οι δυο τους ήταν φοιτητές στα Γιάννενα και για αυτό είχαν πάει πολλές φορές έξω για καφέ, ωστόσο εκείνος δεν της είχε δείξει πως κάτι τον απασχολούσε.

«Γνώριζα τον Βαγγέλη από τα παιδικά μας χρόνια. Είμαι πολύ φίλη με την αδερφή του. Όταν πέρασα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων η φίλη μου μου είπε αν χρειαστώ κάτι τον πρώτο καιρό να απευθυνθώ στον Βαγγέλη, που ήταν ήδη στην Γαλακτοκομική Σχολή. Είχαμε πιει αρκετές φορές καφέ μαζί όταν πρωτοπήγα εκεί και με είχε βοηθήσει. Δεν είχα καταλάβει να απασχολεί κάτι έντονα τον Βαγγέλη. Δεν μου είχε πει τίποτα για εκείνα που διάβασα μετέπειτα στα ΜΜΕ ότι περνούσε στη Γαλακτοκομική Σχολή», φέρεται να κατέθεσε.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα, ο πατέρας, η αδερφή και ο αδερφός του άτυχου σπουδαστή κατέθεσαν απαντώντας στο ερωτηματολόγιο των αξιωματικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ η δικογραφία αναμένεται να υποβληθεί στον εισαγγελέα Ιωαννίνων την ερχόμενη Πέμπτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top