«Τα αλλάζει» ο 27χρονος παιδοκτόνος της Άννυ: εμπλέκει τον φίλο του Νικολάι!

ΔΙΕΤΕ το βίντεο

«Τα αλλάζει» ο 27χρονος παιδοκτόνος της Άννυ: εμπλέκει τον φίλο του Νικολάι!

​«Τα αλλάζει» στην συμπληρωματική απολογία του στην ανακρίτρια ο 27χρονος Σάββας που κατηγορείται για τον φρικτό θάνατο της 4χρονης Άννυ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος κράτησε κοινή γραμμή με τη σύντροφο του, ως προς την εμπλοκή του φίλου του Νικολάι σε όσα ακολούθησαν από τον θάνατο του παιδιού.

Ο κατηγορούμενος, που απολογήθηκε εκ νέου σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες εμφάνισε τον φίλο του Νίκι ή Νικολάι να συμμετείχε σε όσα έγιναν για να εξαφανιστούν τα ίχνη του παιδιού, εκδοχή που δίνει πρώτη φορά στις Αρχές.

Στους μέχρι τώρα ισχυρισμούς που έχει προβάλει ο 27χρονος, ανέφερε πως ο φίλος του ήταν αυτός που άκουσε την "εξομολόγηση" του για ότι συνέβη μετά τον θάνατο της Άννυ.

Σήμερα, όμως, φέρεται να υιοθέτησε τον ισχυρισμό της μητέρας της Άννυ, η οποία απολογούμενη πριν λίγες ημέρες στην ανακρίτρια υποστήριξε πως δεν αποκλείει ο Νίκι να βοήθησε τον σύντροφο της να εξαφανίσουν το πτώμα της κόρης της.

Μετά την αλλαγή της στάσης του ζευγαριού ως προς τον ρόλο του φίλου τους, πιθανολογείται ότι ο Νικολάι θα κληθεί από την ανακρίτρια να καταθέσει, και δεν αποκλείεται να εξεταστεί κατ' αντιπαράσταση με τον 27χρονο πατέρα του παιδιού.

Μετά την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής απολογίας, ο συνήγορος του 27χρονου, Παναγιώτης Χρυσικάκης, μεταξύ άλλων είπε ότι «��ο παιδί πέθανε είτε από παθολογικά αιτία ή για άλλο λόγο που δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να αποκαλύψουμε δημοσίως».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top