Φίλος 27χρονου: Σκόπευε να σκοτώσει την μάνα της Άννυ αν δεν τον πίστευε ότι η 4χρονη χάθηκε

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από παιδικό φίλο του δράστη

Φίλος 27χρονου: Σκόπευε να σκοτώσει την μάνα της Άννυ αν δεν τον πίστευε ότι η 4χρονη χάθηκε

​Η βία φαίνεται να είχε φωλιάσει για τα καλά στο μυαλό και την ψυχή του 27χρονου Σάββα ο οποίος τεμάχισε και έβρασε την μικρή Άννυ. Όπως αποκαλύπτει άνθρωπος από το περιβάλλον του, η δολοφονία ήταν μια σκέψη που έκανε συχνά. Αυτό υποστήριξε ο καρδιακός του φίλος, ο Νίκι, ο άνθρωπος που βοήθησε πολύ τις αρχές να φτάσουν στην άκρη του νήματος. Ο 27χρονος, λέει ο κολλητός του, σκεφτόταν να σκοτώσει ακόμη και τη σύντροφό του, τη μητέρα της 4χρονης Άννυ.

Όπως φέρεται να κατέθεσε «Από το σπίτι έλειπαν πολλά προσωπικά αντικείμενα του παιδιού. Το καρότσι το πούλησε σε έναν Ρουμάνο που δούλευε σε ένα σουβλατζίδικο. Μου είπε επίσης, ότι όταν τηλεφωνούσε η Δημητρίνα από τη Γερμανία και ρωτούσε για το παιδί, της έλεγε ότι είναι στη μάνα του και σκόπευε μόλις επιστρέψει από το ταξίδι να της πει ότι η μικρή εξαφανίστηκε και αν δεν τον πίστευε θα σκότωνε τη σύντροφο του και μετά θα αυτοκτονούσε. Την Παρασκευή 24 Απριλίου ο Σάββας μου τηλεφώνησε και μου είπε “Έχω τεράστιο πρόβλημα. Η Δημητρίνα πήγε στην αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση του παιδιού. Μόνο εγώ κι εσύ ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί”».

Ο Νίκι, όπως λέει, είδε την Άννυ τελευταία φορά τη Μεγάλη Τετάρτη, να κοιμάται στον καναπέ στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα. Την επόμενη μέρα λίγο πριν φύγει από το σπίτι, προσπάθησε σύμφωνα με πληροφορίες να μπει στο δωμάτιο του 27χρονου, αλλά η πόρτα, για πρώτη φορά, ήταν κλειδωμένη. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο κατηγορούμενος του τηλεφώνησε και του ζήτησε να μείνει αλλού με τη δικαιολογία ότι θα φιλοξενούσε στο σπίτι του τη μητέρα του.

Στη συνέχεια φέρεται να κατέθεσε ότι «Τα μεσάνυχτα της Μ. Παρασκευής πήρα τηλέφωνο τον Σάββα και εκείνος μου ζήτησε να του αγοράσω ένα πακέτο τσιγάρα και να του τα πάω σπίτι. Αργότερα, πήγα στο σπίτι του και μόλις μπήκα μέσα δεν είδα το κοριτσάκι πουθενά. Όταν τον ρώτησα που είναι η μικρή, αυτός μου απάντησε ότι μένει στη μητέρα του στον Πειραιά. Το παράθυρο της κουζίνας και το παράθυρο σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού ήταν καλυμμένα με πετσέτα και κουβέρτα, αλλά δεν ρώτησα τον Σάββα το λόγο που το έκανε. Παρατήρησα μάλιστα ότι στο σπίτι υπήρχαν τρεις καινούριες λεκάνες, μια σφουγγαρίστρα και ένας κουβάς, ενώ έλειπε το χαλί του διαδρόμου. Στις 17 ή 18 Απριλίου ήμαστε και οι δυο στο διαμέρισμα και του είπα με παράπονο ότι δεν μπορώ να βρω δουλειά. Τότε ο Σάββας μου απάντησε, "Αυτό αλλάζει δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που συνέβη. Αν ήσουν εδώ δεν θα είχε συμβεί αυτό το πράγμα"».

Εν τω μεταξύ, ο Βούλγαρος πατέρας της άτυχης 4χρονης, συνεχίζει να εμφανίζεται αμετανόητος και πολύ ψύχραιμος, ενώ δεν έχει ζητήσει ούτε μία φορά συγγνώμη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top