Οι Έλληνες της Βαλτιμόρης για τις σκηνές χάους που επικράτησαν! -ΒΙΝΤΕΟ

«Πολίτες παρακαλούσαν τους διαδηλωτές να σταματήσουν τη λεηλασία της πόλης»

Οι Έλληνες της Βαλτιμόρης για τις σκηνές χάους που επικράτησαν! -ΒΙΝΤΕΟ
Μετά το χάος που προκλήθηκε στη Βαλτιμόρη τα ξημερώματα της Τρίτης με αφορμή την κηδεία του 25χρονου Αφροαμερικανού Φρέντι Γκρέι, Έλληνες που ζουν στη περιοχή μίλησαν για τις απίστευτες σκηνές που διαδραματίζονται στους δρόμους.
Υπενθυμίζουμε ότι ο θάνατος του 25χρονου που πυροδότησε την λαική αυτή αντίδραση, ήρθε μετά την σύλληψή του, ενώ βρισκόταν υπό αστυνομική κράτηση, την περασμένη εβδομάδα. Οι Αφροαμερικανοί θεωρούν υπεύθυνες τις Αρχές για τον θάνατό του και καταγγέλλουν στυγνή αστυνομική βία, ενώ τα αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για επεισόδια τόσης μεγάλης έκτασης που η χώρα είχε να δει από τα επεισόδια στο Φέργκιουσον.
Σήμερα το πρωί, ο Έλληνας οικονομολόγος Γιώργος Πετρόχειλος που ζει και εργάζεται στη Βαλτιμόρη, μίλησε στο Live U και τη Πόπη Τσαπανίδου και μετέδωσε το κλίμα που επικρατεί. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «Τη Δευτέρα η κατάσταση ξέφυγε, ωστόσο τα πράγματα ηρέμησαν την Τρίτη. Χιλιάδες ήταν οι πολίτες που βρέθηκαν στους δρόμους και παρακαλούσαν τους διαδηλωτές να σταματήσουν να καίνε την πόλη».
Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ.Πετρόχειλου, οι Έλληνες που ζουν στη περιοχή ξεπερνούν τους 200.000!
Δείτε το βίντεο για περισσότερες πληροφορίες…
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top