Μια Κρητικιά εγκλωβισμένη στο Νεπάλ- Ενημέρωσε τους δικούς της ότι ζει μέσω facebook

Ήταν στο Κατμαντού όταν χτύπησε ο φονικός σεισμός των 7,8 Ρίχτερ

Μια Κρητικιά εγκλωβισμένη στο Νεπάλ- Ενημέρωσε τους δικούς της ότι ζει μέσω facebook

​Στο Νεπάλ βρίσκεται εγκλωβισμένη και μια Ελληνίδα, η 25χρονη Κρητικιά Κλειώ Ρουσομουστακάκη.

Η κοπέλα από τη Σητεία ήταν στο Κατμαντού όταν χτύπησε την περιοχή ο φονικός σεισμός των 7,8 Ρίχτερ και μέσα στο χάος που επικρατούσε και επικρατεί, κατάφερε να ενημερώσει τους δικούς της ότι ζει και είναι καλά, μέσω facebook.

Η Κλειώ, μαζί με τον σύντροφό της και την μεγαλύτερη αδελφή της έφθασαν στο Νεπάλ πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες για διακοπές. Η αδελφή της αναχώρησε νωρίτερα λόγω εργασίας και εκείνη παρέμεινε στο Νεπάλ μαζί με τον φίλο της, θέλοντας να διδάξει αγγλικά στα παιδάκια ενός μικρού χωριού.

Όπως είπε στην εφημερίδα "Πατρίς" η μητέρα της, κ. Σοφία Γαλανάκη, η Κλειώ της εξέφρασε αυτήν την επιθυμία θέλοντας να προσφέρει στα παιδιά αυτού του χωριού όπου δεν υπάρχουν δάσκαλοι.

«Πρώτα επικοινώνησε με την μεγαλύτερη αδελφή της. Της είπε ότι είναι καλά, όμως το οδικό δίκτυο έχει υποστεί μεγάλες ζημιές και το αεροδρόμιο είναι κλειστό. Περπάτησε δύο ώρες μέχρι να φθάσει στην κοντινότερη πόλη, να βρει ηλεκτρικό και να μας ενημερώσει μέσω διαδικτύου» δήλωσε η μητέρα της και πρόσθεσε:

«Τα εισιτήρια της επιστροφής είναι για την Τρίτη. Τώρα θα δούμε πότε θα επιστρέψειμε το καλό, να ησυχάσουμε και εμείς».

O πατέρας της μιλώντας χθες στο Mega, είπε ότι η κόρη του επικοινώνησε μαζί τους και τους είπε ότι δεν τραυματίστηκε. Ωστόσο, είναι άγνωστο το πότε και πως θα μπορέσει να επιστρέψει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top