Εκδρομή κατέληξε σε εφιάλτη για σχολείο της Άρτας: Έπεσε θύμα απάτης- εγκλωβίστηκε στην Ελβετία

Βρίσκονται σε μια ξένη χώρα χωρίς χρήματα και εισιτήρια επιστροφής

Εκδρομή κατέληξε σε εφιάλτη για σχολείο της Άρτας: Έπεσε θύμα απάτης- εγκλωβίστηκε στην Ελβετία

​«Όμηροι» στην Ελβετία είναι από την Τρίτη το βράδυ 50 μαθητές και 3 συνοδοί, οι οποίοι ξεκίνησαν από την Άρτα για εκπαιδευτική εκδρομή, με στόχο να δουν και το CERN και τώρα βρίσκονται σε μια ξένη χώρα χωρίς χρήματα και χωρίς εισιτήρια επιστροφής!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι μαθητές και οι τρεις καθηγητές τους είχαν πληρώσει όλοι τους από 320 ευρώ για την εκδρομή και το πακέτο περιελάμβανε διαμονή σε ξενοδοχείο, εισιτήρια επιστροφής, κλπ.

Ωστόσο, μαθητές και καθηγητές όταν έφτασαν στην Ελβετία ήλθαν αντιμέτωποι με μια… δυσάρεστη έκπληξη, μιας και διαπίστωσαν ότι το γραφείο ταξιδιών με έδρα την Αθήνα τους είχε εξαπατήσει. Είχε πάρει τα χρήματα αλλά δεν είχε κλείσει ούτε ξενοδοχείο, ούτε και εισιτήρια επιστροφής.

Μαθητές και καθηγητές έντρομοι συνειδητοποίησαν ότι βρίσκονταν σε μια ξένη χώρα χωρίς χρήματα ούτε για τη διαμονή τους, ούτε φυσικά και για την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι γονείς των παιδιών. Μεταξύ αυτών, φέρεται να είναι και ένας βουλευτής του νομού Άρτας. Για την απίστευτη υπόθεση- απάτης ενημερώθηκε το υπουργείο Παιδείας, αλλά και το υπουργείο Εξωτερικών και τώρα αναζητείται μια λύση ώστε τα παιδιά να επιστρέψουν στην Ιταλία και από 'κει να βρεθεί τρόπος να μπουν σε πλοίο για την Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top