Βόλτες στο βουνό κοντά στο Δρομοκαΐτειο έκαναν Άκης Τσοχατζόπουλος και Βίκυ Σταμάτη!

ΔΕΙΤΕ τι καταγγέλουν οι εργαζόμενοι του ψυχιατρικού ιδρύματος

​Βόλτες στο βουνό που βρίσκεται κοντά στο Δρομοκαΐτειο φέρονται να έκαναν ο Άκης Τσοχατζόπουλος με την Βίκυ Σταμάτη!

Όπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι του ψυχιατρικού ιδρύματος, ο πρώην υπουργός έπαιρνε άδειες από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, επισκεπτόταν τη σύζυγό του, και τους επιτρεπόταν να πηγαίνουν βόλτες εκτός της ψυχιατρικής κλινικής με τη συνοδεία σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο, Μιχάλης Γιαννάκος, απευθυνόμενος στους εξωτερικούς φρουρούς, διερωτάται: «Είναι στα καθήκοντα τους, από τον κανονισμό λειτουργίας, να πηγαίνουν βόλτες στο βουνό την κα Σταμάτη, κατ’ επανάληψη και ενίοτε με τη συνοδεία του κ. Τσοχαντζόπουλου;».

Ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων Ιωσήφ Σίσκας, αναφέρει από την πλευρά του ότι δεν επιτρέπεται από το νόμο να έχει ειδικούς θαλάμους κράτησης για κρατούμενους και το ίδρυμα μπορεί να παρέχει απλή θεραπεία και φιλοξενία και σε καμία περίπτωση φύλαξη.

Από την πλευρά τους, οι εξωτερικοί φρουροί επισημαίνουν πως δεν έκαναν τίποτε με δική τους πρωτοβουλία, αλλά μόνο κατόπιν σχετικών εντολών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top