Νέο βίντεο με τη Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο: «Άλλοι έχουν αμαρτίες όχι ο Τσοχατζόπουλος»

«Δέχομαι καθημερινά ύβρεις. Με κατηγορούν ότι έχω σπαταλήσει όλα τα χρήματα Ελλάδας και Ευρώπης»

Νέο βίντεο με τη Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο: «Άλλοι έχουν αμαρτίες όχι ο Τσοχατζόπουλος»

​Η Βίκυ Σταμάτη δεν θυμίζει σε τίποτα τη λαμπερή εικόνα της των προηγούμενων ετών. Φορώντας φόρμες, με μαζεμένα τα μαλλιά και αμακιγιάριστη μίλησε στο «protothema.gr» από το Δρομοκαΐτειο λίγες ημέρες πριν την απόδρασή της.

«Εγώ είμαι μέσα σε αυτό το παγερό δωμάτιο, μακριά από το παιδί μου και δοκιμαζόμενη καθημερινά από ύβρεις, από λεκτική βία, από επιθέσεις τροφίμων».

Η ίδια υποστηρίζει ότι της επιτέθηκε ένας νεαρός, ο οποίος ήταν καθοδηγούμενος. «Μου επιτέθηκε, λέγοντας μου ότι εγώ έχω σπαταλήσει τα λεφτά της Ευρώπης και όλης της Ελλάδας. Δηλαδή για όλα τα δεινά που η Ελλάδα αυτή την ώρα κουβαλάει στους ώμους της είμαι εγώ υπεύθυνη».

Δηλώνει αθώα και μιλάει για τον σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο, με τα καλύτερα λόγια. «Δεν νομίζω ότι ο άνδρας μου έχει αμαρτίες. Εγώ δεν ξέρω να έχει αμαρτίες. Άλλοι έχουν όχι ο άνδρας μου. Άλλοι θα πρέπει να έχουν πρόβλημα με τον ύπνο τους όχι ο άνδρας μου. Είναι ένας άνθρωπος που για μένα και για το παιδί μας σημαίνει τα πάντα. Πως είναι δυνατόν να ζω το παράλογο; Και πως αποζημιώνομαι γι' αυτό; Είμαι 1 χρόνο, 26 μέρες και ένα μήνα εδώ. Σ' αυτό το δωμάτιο που βλέπετε 1 χρόνο, 1 μήνα και 26 μέρες».

Θεωρεί ότι μπήκε στο στόχαστρο πολλών επειδή είναι η σύζυγος του Άκη Τζοχατζόπουλου και θυμώνει όταν ακούει όσα λέγονται και γράφονται για εκείνη.

«Εγώ δεν προαυλίστηκα ποτέ. Δεν μου επέτρεψαν ποτέ να έχω ημερομίσθια παρ' όλο που το ζήτησα. Και ξέρετε τι τους είπα; Τους λέω γιατί μου το αρνείστε; Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο το αρνηθήκατε στη λογίστρια και στη θυγατέρα του συζύγου μου; Και μου είπαν όχι. Τους λέω γιατί τότε σε μένα; Γιατί εσύ είσαι η σύζυγός του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top