Ο πολυτελής βίος της Βίκυς Σταμάτη είχε προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα

Το νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου ήταν αυτό που την παγίδευσε

Ο πολυτελής βίος της Βίκυς Σταμάτη είχε προκαλέσει το δημόσιο αίσθημα

Το νεοκλασικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου ήταν αυτό που παγίδευσε τη Βίκυ Σταμάτη. Η πολυτελής κατοικία των 400 τ.μ. πέρασε το 2011 στο όνομά της από την offshore εταιρία Nobilis έναντι 1,1 εκατ. ευρώ, ενώ η ανακαίνισή του κόστισε 700.000 ευρώ.

Το παλάτι της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει δεσμευτεί από το ελληνικό δημόσιο. Μαζί με αυτό και ο καναπές του οίκου Chevalier, αξίας 25,000 ευρώ με τα περίφημα διακοσμητικά κορδόνια, κόστους 552 ευρώ, αλλά και το κηροπήγιο των 8,000 ευρώ.

Πολυέλαιοι, επιβλητικοί καθρέφτες στο δωμάτιο μασάζ, ασανσέρ που βγάζει στο σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, υπερσύγχρονο σύστημα ασφαλείας με δεκάδες κάμερες, roof garden 200 τμ με επένδυση από πανάκριβα μάρμαρα Διονύσου και θέα τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, είναι μερικά από αυτά που διέθετε το εν λόγω σπίτι.

Αυτό το νεοκλασικό ήταν όνειρο ζωής για την Βίκυ Σταμάτη, αλλά ήταν κι αυτό που προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα, παρόλο που η ίδια ισχυρίστηκε ότι πήρε δάνειο για να το αποκτήσει.

Tην ίδια ώρα, το twitter έχει πάρει φωτιά από το πρωί με δεκάδες σχόλια που έχουν επίκεντρο τον πολυτελή βίο της 40χρονης από τη στιγμή που βρέθηκε στο πλευρό του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Να μερικά από τα tweets:

«Αποκλειστικές πληροφορίες λένε ότι η Βίκυ Σταμάτη απέδρασε με υποβρύχιο»

«Απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη και τα μέτρα ασφαλείας στην Louis Vuitton και την Hermes αυξήθηκαν κατακόρυφα.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top