Πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου: «Έσπασε το λουκέτο η Βίκυ Σταμάτη.Κάποιος την βοήθησε να αποδράσει»

''Ο μαντρότοιχος έχει ύψος τρία μέτρα, δεν θα μπορούσε να ��ον περάσει μόνη της'' είπε ο διοικητής

Πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου: «Έσπασε το λουκέτο η Βίκυ Σταμάτη.Κάποιος την βοήθησε να αποδράσει»

​Με τις πιτζάμες και χωρίς να έχει χρήματα απέδρασε η Βίκυ Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο μεταξύ 1:00 και 5:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο Ισίδωρος Πρώιος πρόεδρος Δρομοκαϊτειου είπε πως: «Η διοίκηση όσον αφορά το θέμα αυτό δεν φέρει καμία ευθύνη διότι όπως γνωρίζετε είναι υπό φρούρηση» και πρόσθεσε ότι «ήταν κλειδωμένη στο δωμάτιό της και η φρουρά πάντοτε ήταν απέξω. Εφρουρείτο από φρουρό των φυλακών Κορυδαλλού, σε τρεις βάρδιες επί 24ώρου βάσεως. Το δωμάτιό της ήταν στο ισόγειο όπως και όλο το υπόλοιπο τμήμα του ιδρύματος και έφυγε από την μπαλκονόπορτα. Το λουκέτο ήταν παραβιασμένο».

Μάλιστα, ο κ. Πρώιος είπε ότι προφανώς είχε βοήθεια κατά την απόδραση της.

Ο διοικητής του Δρομοκαΐτειου, κ. Παύλος Θεοδωράκης μιλώντας στο ΣΚΑΪ πρόσθεσε: «Έξω από την πόρτα της υπήρχαν δύο φρουροί οπότε δεν μπορούσε να φύγει από εκεί. Έφυγε από την μπαλκονόπορτα παραβιάζοντας μάλλον το λουκέτο».

Σε ερώτηση αν η έγκλειστη στο Δρομοκαΐτειο κυρία Σταμάτη μπορεί να απέδρασε με εξωτερική βοήθεια, ο κ. Θεοδωράκης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, ενώ τόνισε πως γίνονται έρευνες και μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του ιδρύματος, καθώς μόνο αν κάποιος βοήθησε την Βίκυ Σταμάτη, εκείνη θα μπορούσε να φύγει από το Δρομοκαΐτειο. Ο μαντρότοιχος έχει ύψος τρία μέτρα, δεν θα μπορούσε να τον περάσει μόνη της. Σε διαφορετική περίπτωση βρίσκεται κάπου εκεί κρυμμένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η μητέρα της Βίκυς Σταμάτη μιλάει για την απόδραση του παιδιού της: «Φοβάμαι για την ζωή της»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top