ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ακόμη μία αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη

Επικαλείται τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει

To δικαστήριο απέρριψε και την πέμπτη αίτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη!

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου επικαλείται τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζει με «ακούσια νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο», και ισχυρίζεται πως πάσχει από μείζονα καταθλιπτική διαταραχή, ενώ δεν κοιμάται πάνω από δυο ώρες την ημέρα.

Η ίδια επικαλείται βέβαια το γεγονός ότι το 8χρονο παιδί της μεγαλώνει χωρίς κανέναν από τους δυο γονείς του, λέγοντας: «Δεν αποδεικνύεται ότι θα τελέσω νέες αξιόποινές πράξεις, αφού και για αυτές για τις οποίες κατηγορούμαι δεν τις έχω τελέσει, αλλά τουναντίον θα αγωνιστώ σκληρά για να ξεπεράσει ο γιός μου τα προβλήματα αλλά και για την αποκατάσταση της υγείας μου».
Το δικαστήριο όμως απέρριψε ομόφωνα την πολλοστή αίτησή της. Έντονη ήταν η αντίδραση του Άκη Τσοχατζόπουλου, στον οποίο το δικαστήριο δεν έδωσε το λόγο προκειμένου να υπερασπιστεί τη σύζυγό του.
«Είναι επί ξύλου κρεμάμενη και δεν μου δίνετε το λόγο να πω πέντε πράγματα. Δουλεύετε με τα πρακτικά της προηγού��ενης δίκης. Αυτό δεν γίνεται» υποστήριξε ο Α.Τσοχατζόπουλος.
Την ίδια ώρα, απορρίφθηκε και η αίτηση αποφυλάκισης της Ευφροσύνης Λαμπροπούλου, πρώην λογίστριας του Άκη Τσοχατζόπουλου, η οποία έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό, σε κάθειρξη 13 ετών.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top