Βίντεο-ντοκουμέντο: Ακούστε την Αγγελική να κάνει πρόβα για την επίθεση στις φυλακές Κορυδαλλού

Η προφυλακισμένη συνεργάτης των Πυρήνων της Φωτιάς καταγράφει την διαδρομή

​Με το κινητό της τηλέφωνο η 22χρονη Αγγελική κατέγραψε τη διαδρομή που θα ακολουθούσαν οι Πυρήνες της Φωτιάς και ο Χριστόδουλος Ξη��ός με το παγιδευμένο βαν μέχρι τις φυλακές Κορυδαλλού, για το σχέδιο "Γοργοπόταμος", όπως φαίνεται σε βίντεο–ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega.

Στο βίντεο ακούγεται η Αγγελική να δίνει οδηγίες σε έναν συνεργό της, για την καταγραφή της διαδρομής:

Συνεργός Ξηρού: Λοιπόν εδώ δεξιά και;
Αγγελική: Διάβαζε.
Συνεργός Ξηρού: Δεξιά πρώτο
Αγγελική: Πρώτο στενό Ερμού
Συνεργός Ξηρού: Ερμού
Αγγελική: Στο πρώτο που στρίβει έχω εδώ... Λοιπόν περνάμε το σχολείο και στους κάδους, έχει δύο κάδους δεξιά, αριστερά, εδώ είναι η Ερμού
Συνεργός Ξηρού: Και; Διάβασε
Αγγελική: Συνεχίζεις περνάμε την Καραολή και Δημητρίου
Συνεργός Ξηρού: Κάθετα;
Αγγελική: Ναι, είναι αυτή κάθετα και συνεχίζουμε ευθεία, περνάμε και τη Βάρναλη κάθετα επίσης.
Συνεργός Ξηρού: Η Κρόνου είναι αυτή
Αγγελική: Α. Η Κρόνου περνάμε και την Κρόνου κάθετα και αυτή είναι η Βάρναλη. Στη Βάρναλη πάμε αριστερά. Η Βάρναλη είναι η τρίτη. Λοιπόν εδώ αριστερά και συνεχίζουμε ευθεία τη Βάρναλη.
Συνεργός Ξηρού: Ωραία εδώ είναι η πλατεία.
Αγγελική: Πέφτουμε πάνω στην πλατεία. Στην πλατεία αυτή κάνουμε δεξιά, Παπαδιαμάντη έχει και ταμπέλα και πάμε δεξιά.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι μια από τις πολλές πρόβες για την επίθεση στον Κορυδαλλό, που είχε καταγράψει το μέλος των Πυρήνων. Μάλιστα θεωρούν ότι πρόκειται για την τελική διαδρομή που θα έκανε η Αγγελική με τον Ξηρό, τον Ιάσονα και τους υπόλοιπους συνεργούς τους για να τοποθετήσουν τη βόμβα κοντά στον μαντρότοιχο των φυλάκων.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο οδηγός υπακούει κάθε εντολή της Αγγελικής, η οποία "δείχνει" ξεκάθαρα ότι παίζει σημαντικό ρόλο στο σχέδιο Γοργοπόταμος.

Σε άλλα βίντεο που ανακάλυψαν οι αστυνομικοί, υπάρχουν οδηγίες για κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών, αλλά και πλάνα από το επισκεπτήριο των φυλακών Κορυδαλλού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε επίσης: Νέα πλαστή ταυτότητα της Αγγελικής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top