Το συγκινητικό βίντεο για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη:Είσαι η οικογένεια μας,ο αδελφός μας,τα πάντα

Απίστευτη κινητοποίηση πολιτών για να εντοπιστεί ο 20χρονος

Το συγκινητικό βίντεο για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη:Είσαι η οικογένεια μας,ο αδελφός μας,τα πάντα

Πρωτοφανή είναι η ευαισθητοποιήση των πολιτών σχετικά με την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη...

Μια ομάδα εθελοντών πέρα από το γεγονός ότι ξεκίνησαν να τον αναζητούν στον Πειραιά αλλά και σε άλλες περιοχές της Αθήνας, δημιούργησαν κι ένα βίντεο, στο οποίο κάνουν έκκληση στον 20χρονο σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, να δώσει ένα σημάδι ζωής.

100315160943_3947.jpg
Όπως βλέπετε μιλούν στον Βαγγέλη και του λένε ότι έχουν πέσει κι αυτοί θύματα bullying και ξέρουν πόσο δύσκολη είναι μια τέτοια κατάσταση. Επιπλέον καλούν τον Βαγγέλη να δώσει ένα σημάδι ζωής, να πάρει ένα τηλέφωνο να πει ότι είναι καλά και τίποτα παραπάνω.

Συγκίνηση προκαλεί μια κοπέλα η οποία του λέει: «Είσαι η οικογένεια μας, ο αδελφός μας… τα πάντα» , καθώς και μια μητέρα που αναφέρει ότι επειδή έχει κι εκείνη παιδί μπορεί να καταλάβει την αγωνία της μητέρας του Βαγγέλη.

Resizer.ashx.jpg
Οι συγκεκριμένοι πολίτες, όπως είπε στο star.gr, ο διαχειριστής του βίντεο, Μάριος Παπαθανασίου δεν γνωρίζουν τον σπουδαστή, ωστόσο τους έχει αγγίξει η συγκεκριμένη υπόθεση εξαφάνισης.

«Με αυτό το βίντεο θέλουμε απλά να δείξουμε στον Βαγγέλη πως ό,τι κι αν χρειαστεί εμείς θα είμαστε εδώ, αρκεί να επικοινωνήσει… Καθημερινά συγκεντρωνόμαστε και τον αναζητούμε σε διάφορες περιοχές της Αθήνας… Δεν έχουμε σταματήσει και δεν θα σταματήσουμε αν δεν βρεθεί ο Βαγγέλης. Είμαστε άνθρωποι όλων των ηλικιών από 20- 60 χρονών. Επικοινωνούμε με την οικογένεια του, με την αδελφή και τον θείο του τον Γιώργο για να τους ενημερώνουμε σχετικά με την πορεία της έρευνας. Το μόνο που θέλουμε είναι να βρεθεί το παιδί και να γυρίσει στην οικογένεια του».

100315160945_5725.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top