VIDEO: Δείτε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη σε γλέντι λίγο καιρό πριν εξαφανιστεί

Την ώρα που οι άλλοι τραγουδούν, εκείνος παραμένει σκεπτικός και προβληματισμένος

VIDEO: Δείτε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη σε γλέντι λίγο καιρό πριν εξαφανιστεί

​Ένα video που απεικονίζει τον Βαγγέλη Γιακουμάκη σε παραδοσιακό γλέντι λίγο μόλις καιρό πριν χαθούν τα ίχνη του, ανέβασε στο You Tube, ο Ματθαίος Ματθαιουδάκης.

Όπως θα δείτε κι εσείς, στο γλέντι που έγινε μετά την Πρωτοχρονιά στην περιοχή Βρύσινα, συμμετέχουν όλοι, εκτός από τον 21χρονο φοιτητή, ο οποίος παραμένει σκεπτικός, προβληματισμένος και συνεσταλμένος.

O άνδρας που ανέβασε το video στο You Tube, εκφράζει την αγωνία του ώστε να βρεθεί ο Βαγγέλης που έχει εξαφανιστεί από τις 6 Φεβρουαρίου, και δίνει μια γενική περιγραφή του νεαρού φοιτητή.

Την ίδια στιγμή όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, το πόρισμα για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, αποκαλύπτει ξυλοδαρμούς και βασανιστήρια, με τους ελεγκτές να κάνουν λόγο για άγριο bullying στο πρόσωπο του.

Resizer (1).jpg
«Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού, βασανιστηρίων, χλευασμού και άγριου bullying από συμφοιτητές του. Είχε στοχοποιηθεί από τέσσερις νεαρούς από την Κρήτη, οι οποίοι του έκαναν τη ζωή κόλαση στην εστία της Γαλακτοκομικής σχολής. Οι γροθιές, οι μπουνιές και τα σπρωξίδια ήταν τόσα πολλά που απορούμε πώς ο Βαγγέλης άντεχε τόσο καιρό» αναφέρει χαρακτηριστικά το πόρισμα.

Συγκλονιστική είναι όμως και η μαρτυρία για τον Βαγγέλη που έφερε στο φως η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής, καθώς συμφοιτητής του Γιακουμάκη, περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη λίγο καιρό πριν χαθούν τα ίχνη του Βαγγέλη, και παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή:

«Η ομάδα των Κρητικών τον έδεσε σε μια καρέκλα μέσα σε ένα δωμάτιο στον δεύτερο όροφο. Ο Βαγγέλης κατάφερε να τους ξεφύγει και άρχισε να τρέχει στις σκάλες. Ένας από αυτούς λοιπόν, πήρε έναν ιμάντα, τον κυνήγησε στα σκαλιά και του τον πέρασε από το λαιμό».

Ο Βαγγέλης όπως περιέγραψε ο φοιτητής πάλεψε να του ξεφύγει γιατί θα τον έπνιγε και είχε γίνει κατακόκκινος. Αφού κατάφερε να γλιτώσει, έτρεξε και κλειδώθηκε μέσα στο δωμάτιό του.

«Οι Κρητικοί τον ακολούθησαν και άρχισαν να του χτυπούν την πόρτα. Του έλεγ��ν ότι θα το μετανιώσει και του ζητούσαν να βγει έξω γιατί του έκαναν πλάκα», είπε ο συμφοιτητής του Βαγγέλη.

Τι λένε για όλα αυτά οι Κρητικοί; «Δεν είμαστε ούτε τραμπούκοι ούτε φονιάδες» ήταν η προ ημερών απάντηση τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top