Salestoday: Μ' ένα κλικ όλες οι τρέχουσες εκπτώσεις και προσφορές των καταστημάτων!

Αυτή είναι η νέα πρωτοποριακή online υπηρεσία για τους καταναλωτές

Salestoday: Μ

​Ήρθε η νέα πρωτοποριακή online υπηρεσία που προσφέρει καθημερινά ενημέρωση στους καταναλωτές για τις τρέχουσες εκπτώσεις και προσφορές των καταστημάτων.

Το Salestoday.gr είναι η απάντηση στην ολοένα και μεγαλύτερη ανάγκη του καταναλωτικού κοινού για αναζήτηση μέσω του διαδικτύου της πιο συμφέρουσας τιμής στις καθημερινές αγορές του, όπου κι αν βρίσκεται.

Στόχος του Salestoday.gr είναι να εμπνέει καθημερινά τους επισκέπτες του ώστε να εκμεταλλεύονται συναρπαστικές εκπτώσεις προϊόντων και υπηρεσιών εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Εκτός από την εύκολη και φιλική προς τον χρήστη περιήγηση στο website, την εμπειρία του επισκέπτη ολοκληρώνουν το εβδομαδιαίο newsletter αλλά και η δυνατότητα διαδραστικής επικοινωνίας μέσω των social media.

Καθημερινά, χιλιάδες χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αναζητούν στο Salestoday.gr τις πιο ενδιαφέρουσες και έξυπνες αγοραστικές ευκαιρίες, στις πιο συμφέρουσες τιμές, σε μια τεράστια ποικιλία ειδών που αφορούν τη γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί, τα κατοικίδια, το σπίτι, την τεχνολογία, τα ταξίδια κλπ.

Το Salestoday.gr είναι μια ιδέα της εταιρείας jalp η οποία φιλοδοξεί να το καθιερώσει ως τον καλύτερο σύμβουλο αγορών των καταναλωτών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top