Η αρμονική συμβίωση του Γ. Βαρουφάκη με τα πεθερικά του σε νεοκλασικό

Τι λένε οι γείτονές του

Η αρμονική συμβίωση του Γ. Βαρουφάκη με τα πεθερικά του σε νεοκλασικό

​Την ώρα που όλα τα φώτα στην Ευρώπη, είναι στραμμένα στο σημερινό κρίσιμο Eurogroup, γείτονες του Γιάννη Βαρουφάκη, μιλούν στην εκπομπή Μία, για την αρμονική συμβίωση του ίδιου και της γυναίκας του με τα πεθερικά του, σε τριώροφο νεοκλασικό κάτω από την Ακρόπολη.

«Γύρω στα πέντε χρόνια μένουν εδώ. Από πάνω μένει η άλλη αδερφή της κυρίας Βαρουφάκη και από πάνω μένουν τα πεθερικά του, ο κύριος Στράτος δηλαδή με τη σύζυγό του. Είναι όλο το σπίτι δικό τους. Ο κύριος Βαρουφάκης έχει πολύ καλό χαρακτήρα. Είναι απλός σε όλα του.» λέει ένας γείτονας ενώ ένας άλλος προσθέτει «Όποτε βρίσκεται στην Ελλάδα, τον βλέπουμε να περπατά και πολλές φορές κυκλοφορεί με το αυτοκίνητό του. Είναι ένας απλός άνθρωπος, μιλάει σε όλο τον κόσμο και είναι προσγειωμένος.»

Το νεοκλασικό εκτός από την αστική καταγωγή της συζύγου του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, μαρτυρά και την αίγλη του ονόματος Στράτου, αφού ο πατέρας της κυρίας Δανάης Στράτου, ο κύριος Φαίδωνας, υπήρξε μεταξύ άλλων πρόεδρος της Ένωσης Φίλων Ακρόπολης.

Παράλληλα, είναι χαρακτηριστικό όπως λένε πάντα οι γείτονες, πως και η σύζυγός του Έλληνα υπουργού, έχει μηχανή μεγάλου κυβισμού.

«Είναι πολύ καλή κυριά, ευγενική, μιλάει σε όλο τον κόσμο, απλά δεν ανοίγεται πολύ» αποκαλύπτει ένας γείτονας.

Όλοι στην γειτονιά μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ζευγάρι.

«Είναι ο πιο ωραίος υπουργός Οικονομικών που έχει περάσει ποτέ. Δεν έχει φρουρά, δεν τον ενδιαφέρει, έχει και λίγο τρέλα με τους Γερμανούς που χρειάζεται.» αποκαλύπτει ένας άλλος γείτονας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top