Πάτρα:ΑΥΤΟ είναι το νεογέννητο μωρό που εγκατέλειψε η μητέρα του στη δουλειά του εραστή της

Εκείνος αρνιόταν να το αναγνωρίσει- Της είχε ζητήσει να κάνει έκτρωση

Πάτρα:ΑΥΤΟ είναι το νεογέννητο μωρό που εγκατέλειψε η μητέρα του στη δουλειά του εραστή της

​Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας από το βράδυ της Δευτέρας, που, όπως σας ενημέρωσε το star.gr, μια μητέρα εγκατέλειψε το μόλις 20 ημερών μωράκι της σε ένα πεζοδρόμιο της Βορείου Ηπείρου, έξω από μια αποθήκη εξειδικευμένων προϊόντων, όπου φέρεται να εργάζεται ο πατέρας του!!!

20150216_573515_444_355.jpg
Οι περαστικοί, μόλις αντιλήφθηκαν το τι συνέβη, παρά το σοκ που έπαθαν, ειδοποιήσαν την αστυνομία, ενώ, όπως βλέπετε και στις εικόνες, περιποιήθηκαν και το μωράκι που είχε σπαράξει στο κλάμα!

Κάποιοι από αυτούς, που είδαν την γυναίκα από την Γεωργία να μπαίνει στο λεωφορείο, την κυνήγησαν για να μην ξεφύγει! Πρόλαβαν το λεωφορείο, το σταμάτησαν και την ανάγκασαν να κατέβει…

αρχείο λήψης (2).jpg
Αμέσως στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, η οποία την συνέλαβε και την μετέφερε μαζί με το μωρό στην ασφάλεια της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια υποστήριξε ότι δεν το αναγνώριζε ο πατέρας του και πως εκείνη δεν είχε χρήματα για να το μεγαλώσει.

αρχείο λήψης.jpg
Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, όλα ξεκίνησαν πριν από λίγους μήνες όταν ο άνδρας έμαθε πως ήταν έγκυος και απαίτησε να κάνει έκτρωση, κάτι το οποίο εκείνη δεν δέχτηκε. Εκείνη, πριν αλλά και αφού γέννησε τον παρακαλούσε να το αναγνωρίσει, χωρίς όμως να καταφέρει να τον πείσει. Τότε, αυτή αποφάσισε να πάει έξω από την αποθήκη που εκείνος εργαζόταν και να παρατήσει το νεογέννητο μωρό.

565.jpg
Η εισαγγελία Ανηλίκων διαχειρίζεται την τύχη του βρέφους ενώ τόσο η Γεωργιανή, όσο και ο Έλληνας θεωρούμενος ως πατέρας του κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα για να δώσουν εξηγήσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top