ΚΡΑΥΓΗ αγωνίας από τη Λίτσα Βλαστού: «Θα σκηνοθετήσουν την αυτοκτονία μου»

Προειδοποιεί μέσα από τη φυλακή ότι ο ξάδελφός της θα τη δολοφονήσει

​Κραυγή αγωνίας βγάζει μέσα από τις φυλακές η ξαδέλφη του βαρυποινίτη, Παναγιώτη Βλαστού, η περιβόητη Λίτσα, η οποία ήταν και ο άνθρωπος που ξεσκέπασε όλο το συνδικάτο του εγκλήματος που δρούσε μέσα από τον Κορυδαλλό.

Με επιστολή της στην εφημερίδα «Έθνος», η Λίτσα αποκαλύπτει ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο και δεν κρύβει τους φόβους της ότι ο ξάδελφός της θα σκηνοθετήσει την… αυτοκτονία της.

Όπως υποστηρίζει, ο βαρυποινίτης ελέγχει τόσους πολλούς ανθρώπους που είναι πιθανόν να την δολοφονήσουν ακόμα και κατά τη μεταγωγή της.

«Η απόφαση της προφυλάκισής μου ισοδυναμεί με ά��εσο κίνδυνο για τη ζωή και τη σωματική μου ακεραιότητα. Υφίσταται κίνδυνος ακόμα και κατά τη μεταγωγή μου, να με σκοτώσουν. Λόγω των διασυνδέσεων που διαθέτουν ακόμα και μέσα στο σωφρονιστικό σύστημα είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να απειληθώ ακόμα και με όπλο για να υποχρεωθώ με τη βία να γράψω ένα σημείωμα ότι δήθεν αυτοκτονώ και ότι δεν αντέχω άλλο, ώστε να με “τελειώσουν” με αυτόν τον τρόπο», γράφει χαρακτηριστικά η Λίτσα.

Αποκαλύπτει μάλιστα ότι τόσο ο ξάδελφός της, όσο και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι έχουν πάρα πολλές διασυνδέσεις, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να εκβιάσουν ακόμα και σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

«Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση έχουν πολλές άκρες στις φυλακές, όπως το ξέρουμε όλοι και μπορούν να φοβίσουν και να εκβιάσουν πρόσωπα, ακόμα και σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Εγώ τέθηκα, όπως και η οικογένειά μου, σε καθεστώς απόλυτης προστασίας μαρτύρων, διότι οι άνθρωποι που κατονόμασα και εμπλέκονται σε παράνομες πράξεις ανήκουν τόσο στο χώρο της παρανομίας, όσο και σε άλλους χώρους. Αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζω κίνδυνο από παντού», υποστηρίζει.

Θυμίζει ��πίσης ότι έχουν ήδη γίνει τέσσερις απόπειρες δολοφονίας εναντίον της και υπογραμμίζει ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου για εκείνη.

«Είμαι απολύτως βέβαιη ότι ο ξάδελφός μου θα κάνει τα πάντα να με βγάλει από τη μέση για να στείλει παντού το μήνυμα ότι σ’ αυτόν δεν περνάνε αυτά, αλλά και για να δουν όλοι ποιο είναι το τέλος οποιουδήποτε θελήσει να συνεργαστεί με τον Νόμο και τις Αρχές. Για τον Βλαστό πλέον δεν είναι το θέμα των χρημάτων, που κακώς πιστεύει ότι εγώ πήρα, αλλά είναι θέμα τιμής να βγω από τη μέση. Ακόμα κι αν έβρισκα όχι τις 250.000, αλλά ακόμα και 1.000.000 ευρώ, το μέλλον μου είναι προδιαγεγραμμένο κι αυτό είναι μόνο ο θάνατός μου για τον Βλαστό», τονίζει.

Στην επιστολή της τέλος αποκαλύπτει ότι ο Βλαστός την ξυλοκόπησε άγρια μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, την ώρα του επισκεπτηρίου, μπροστά στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι δεν προσπάθησαν να τον σταματήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top