Αμφιλοχία: Υπέκυψε στα τραύματά του ένας από τους τραυματίες από την έκρηξη στο καφενείο!

Δεν τα κατάφερε τελικά

Αμφιλοχία: Υπέκυψε στα τραύματά του ένας από τους τραυματίες από την έκρηξη στο καφενείο!

​Δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στην ζωή, ένα από τα θύματα της ασύλληπτης τραγωδίας που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη σε καφενείο στο Λουτρό Αμφιλοχίας.

Πρόκειται για τον 80χρονο Νικόλαο Κοκορόσκο, ο οποίος νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ.Γεννηματά» στην Αθήνα, και υπέκυψε τελικά στα εγκαύματά του, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία του Λουτρού.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως ο άτυχος ηλικιωμένος, μόνιμος κάτοικος Λουτρού, βρισκόταν πάντα την ίδια ώρα στο στέκι του, στο καφενείο του χωριού, για τον καθημερινό του καφέ.

geg-loutro-ekrixi_587_355_587_355.jpg
Αμέσως μετά την έκρηξη ο συνταξιούχος μαζί με τους υπόλοιπους τραυματίες μεταφέρθηκαν στα κοντινά νοσοκομεία της περιοχής ενώ τα πιο σοβαρά περιστατικά όπως αυτό του 80χρονου μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στην Αθήνα.

Ακόμα, ανάμεσα στους ανθρώπους που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση είναι και η ιδιοκτήτρια του καφενείου η οποία βρίσκεται στον Ευαγγελισμό ενώ ο σύζυγός της μην αντέχοντας την καταστροφή που συνέβη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και νοσηλεύεται και εκείνος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top