ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ στα Ιωάννινα: Οι υπάλληλοι του νοσοκομείου τους έδωσαν λάθος μωρό για να θάψουν!

Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο διοικητής του ιδρύματος-Πρώτη ανάρτηση: 04/02/2015 00:40

ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ στα Ιωάννινα: Οι υπάλληλοι του νοσοκομείου τους έδωσαν λάθος μωρό για να θάψουν!

Κατεπείγουσα διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, για το τραγικό λάθος των υπαλλήλων του νεκροτομείου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, διέταξε το βράδυ της Τρίτης ο διοικητής του ιδρύματος Φώτης Βάββας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρμόδιος υπάλληλος του νεκροτομείου, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης, παρέδωσε σε υπάλληλο γραφείου τελετών, ένα νεκρό βρέφος προκειμένου οι γονείς του που μένουν στα Γιάννενα, να το κηδεύσουν. Το κοριτσάκι, είχε γεννηθεί πρόωρα και νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες.

Μια ώρα μετά, οι υπάλληλοι του νοσοκομείου κατάλαβαν πως παρέδωσαν στο... γραφείο τελετών, λάθος σορό, η οποία ανήκε σε ένα άλλο βρέφος το οποίο μάλιστα ήταν αγοράκι, που επίσης έχασε την ζωή του την ίδια μέρα! Αμέσως επικοινώνησαν με το γραφείο τελετών, αλλά ήταν πλέον αργά, μιας και η κηδεία του νεογνού είχε ήδη γίνει! Στην συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία αλλά και οι τραγικοί γονείς.

Τόσο ο πατέρας του νεογνού, όσο και η γιαγιά του, μιλώντας στους δημοσιογράφους, τόνισαν πως ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μέσα στο κακό που τους βρήκε, είχαν να αντιμετωπίσουν και το μακάβριο λάθος των υπαλλήλων του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το δεύτερο βρέφος, που παρέλαβαν... κατά λάθος οι γονείς από τα Ιωάννινα, ήταν ενός ζευγαριού από την Κέρκυρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top