Υπόθεση Ξηρού: ΔΕΙΤΕ τι υποστήριξαν οι δυο φερόμενοι ως συνεργοί του τρομοκράτη

Κρίθηκαν προφυλακιστέοι

Υπόθεση Ξηρού: ΔΕΙΤΕ τι υποστήριξαν οι δυο φερόμενοι ως συνεργοί του τρομοκράτη

​Ο οδηγός της Αγγελικής υποστήριξε ότι ήταν ο 29χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Στην απολογία του περιέγραψε μια σειρά από δρομολόγια που ακολούθησε μεταφέροντας την καταζητούμενη σε διάφορα σημεία ανάμεσα στα οποία πολλά σούπερ μάρκετ για ψώνια, η αποθήκη στον Ασπρόπυργο και το σπίτι στο Λουτράκι όπου διανυκτέρευσαν δυο φορές. Ισχυρίστηκε ότι έκανε χάρη σε έναν φίλο του που βρισκόταν στη φυλακή. Όταν είδε ότι η Αγγελική οπλοφορούσε, όλα άλλαξαν...

Όπως εκείνος υποστήριξε είδε μέσα στη τσάντα της ένα όπλο. Το έβγαλε από τη τσάντα νευριασμένος και της είπε ότι δεν του αρέσουν αυτά τα πράγματα. Την ρώτησε αν θέλει να ��ον βάλει φυλακή. Αυτή, όπως ο ίδιος ανέφερε, του απάντησε ότι δεν το κουβαλούσε μαζί της αλλά το είχε πάντα στο σπίτι. Μετά από αυτό πήρε την απόφαση να φύγει.

Πώς δεν έχει εμπλοκή με την τρομοκρατία και ότι δεν γνώριζε το Χριστόδουλο Ξηρό υποστήριξε ο 23χρονος αποτυπώματα του οποίου βρέθηκαν στο λευκό βαν που βρέθηκε στο όρος Αιγάλεω και θα το χρησιμοποιούσαν μετά το χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού. Η μόνη εμπλοκή του είπε, είναι τα αποτυπώματα υποστηρίζοντας ότι ένας γνωστός του ζήτησε να βάλει μπροστά το όχημα που ήταν κλεμμένο με αμοιβή 1.500 ευρώ.

Και οι δυο, μετά την απολογία τους, οδηγήθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top