Βόμβες σε πολιτικούς, δικαστικούς και επιχειρηματίες θα έβαζε ο Ξηρός- Ποια είναι η «αμαζόνα»;

Μια νέα γυναίκα- μυστήριο αναζητείται

Βόμβες σε πολιτικούς, δικαστικούς και επιχειρηματίες θα έβαζε ο Ξηρός- Ποια είναι η «αμαζόνα»;

​Ένα καλά οργανωμένο σχέδιο με απανωτά «χτυπήματα» φαίνεται πως προετοίμαζε ο Χριστόδουλος Ξηρός με τους «Πυρήνες της Φωτιάς».

Περισσότερα από 45 τάπερ με ποσότητες εκρηκτικού, καλώδια αλλά και προσθήκη Νιτρομεθανίου, προκειμένου να αυξάνεται η εκρηκτικότητα της βόμβας, βρέθηκαν στη γιάφκα του Λουτρακίου… Κάτι που σημαίνει πως ο Μανώλης της 17Ν δεν ήθελε να αφήσει… τίποτα όρθιο, ακόμα κι αν αυτό οδηγήσει στον τραυματισμό ή τον θάνατο κάποιου!

Στόχοι των επιθέσεων; Πρόσωπα τα οποία κατά καιρούς εί��ε εκτοξεύσει απειλές είτε αυτός είτε οι «Πυρήνες». Πολιτικοί, δικαστικοί, αλλά και επιχειρηματίες της χώρας. Κάτι τέτοιο, επιβεβαιώνεται σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας και από τις διάφορες σκισμένες σημειώσεις που βρέθηκαν στις γιάφκες και οι οποίες φέρονται να είναι τα ονόματα των στόχων των τρομοκρατών!!!

Μάλιστα, η κατασκευή των συγκεκριμένων βομβών θυμίζει τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που κατασκεύαζε κατά το παρελθόν, η 17Ν!

Για το λόγο αυτό εκτιμάται πως ο άνθρωπος που έδωσε τις οδηγίες για την κατασκευή αυτών των ισχυρών εκρηκτικών μηχανισμών, δεν είναι άλλος από τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Τώρα, οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν όλα τα κομμάτια του παζλ για να οδηγηθούν στον εντοπισμό των συνεργών του επικίνδυνου τρομοκράτη.

Νέα γυναίκα- μυστήριο αναζητούν οι Αρχές

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες μια 40χρονη γυναίκα με κοντό μαλλί αναζητά η αντιτρομοκρατική.

Η γυναίκα είχε εμφανιστεί κατά το παρελθόν στη γιάφκα του Χαλανδρίου με ένα μαύρο τζιπ και της δόθηκε η κωδική ονομασία «Αμαζόνα».

Ίσως πρόκειται για την ίδια γυναίκα που είχε καταφέρει να ξεφύγει το 2013, στην κυριολεξία κάτω από την μύτη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, σε επιχείρηση που είχε πραγματοποιήσει σε καφετέρια της Ν. Φιλαδέλφειας, όπου είχαν συλλάβει τον «πυρήνα» της Θεσσαλονίκης, που είχε «κατέβει» στην Αθήνα, προκειμένου να βοηθήσει τα υπόλοιπα, ασύλληπτα εκείνη την εποχή μέλη της «Συνωμοσίας τις Φωτιάς», να πραγματοποιήσουν βομβιστικές επιθέσεις.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι υπάρχουν μαρτυρίες για μια γυναίκα με τα ίδια χαρακτηριστικά, η οποία έκανε βόλτες με τον Ξηρό στην παραλία, της Αναβύσσου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top