ΑΥΤΟΣ είναι ο άντρας που καταζητείται για την δολοφονία του Κουμανταρέα

Δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του στην δημοσιότητα

ΑΥΤΟΣ είναι ο άντρας που καταζητείται για την δολοφονία του Κουμανταρέα

​Νέες πληροφορίες για την υπόθεση της δολοφονίας του Μένη Κουμανταρέα καθώς και τα στοιχεία του δεύτερου δράστη, του 29χρονου Ρουμάνου που μαζί με τον συλληφθέντα Στεφάν, κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν τον συγγραφέα, είδαν το «φως» της δημοσιότητας την Τετάρτη.

07012015-dim1.jpg
Η εισαγγελία έδωσε στις αστυνομικές αρχές το «πράσινο φως» για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων καθώς και των φωτογραφιών του Ρουμάνου που αναζητείται. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον: Gaitan Cosmin του Teodor που γεννήθηκε στη Ρουμανία.

07012015-dim2.jpg
Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής & Προσωπικής Ελευθερίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Yπενθυμίζεται ότι ο Μένης Κουμανταρέας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη στις 5 Δεκεμβρίου, από έναν συνεργάτη του. Λίγο πριν τη δολοφονία βρισκόντουσαν μαζί σε καφέ της περιοχής και ο συγγραφέας του είπε ότι θα ανέβαινε στο διαμέρισμά του για να πάρει ένα χάπι και θα επέστρεφε, όμως δεν επέστρεψε ποτέ.

Βρέθηκε με εκδορές, μώλωπες και χτυπήματα σε όλο του το σώμα ενώ η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατός του προήλθε από στραγγαλισμό. Τα δωμάτια του σπιτιού ήταν αναστατωμένα με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να εκτιμούν ότι πρόκειται για ληστεία.

Χθες η αστυνομία συνέλαβε έναν 25χρονο Ρουμάνο, με το όνομα Στέφαν Μ., και αν��ζητούν τον 29χρονο που βλέπετε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος νεαρός αποδίδει σε ατύχημα την ανθρωποκτονία, όμως τα ιατροδικαστικά ευρήματα που παραπέμπουν σε στραγγαλισμό τον διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top