«Καθαρό» το πιστόλι που είχε πάνω του ο Χριστόδουλος Ξηρός

Οδηγήθηκε στον ανακριτή-Αναμένεται να δώσει τυπική απολογία

«Καθ��ρό» το πιστόλι που είχε πάνω του ο Χριστόδουλος Ξηρός

​Στον 11ο τακτικό ανακριτή βρίσκεται για να απολογηθεί ο Χριστόδουλος Ξηρός συνοδεία πάνοπλων ανδρών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Για να μεταφερθεί μάλιστα γρήγορα, έκλεισαν για λίγο η λεωφόρος Αλεξάνδρας αλλά και οι κάθετοι δρόμοι.

Όπως σας έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενες αναρτήσεις, ο «Μανώλης» της 17Ν, εξ αρχής έχει δηλώσει πως δεν έχει καμία διάθεση να απολογηθεί ουσιαστικά. Οπότε αναμένεται να δώσει μια τυπική απολογία.

Εξάλλου όπως φέρεται να είπε σύμφωνα με πληροφορίες χθες στους Εισαγγελείς «Η χώρα μας τελεί υπό ξένη κατοχή της τρόικας και την Μέρκελ και θεωρώ υποχρέωσή μου την αντίσταση. Όσοι μηχανισμοί στηρίζουν τις κατοχικές δυνάμεις καθώς και τους ντόπιους δωσίλογους, θεωρώ ότι δεν έχουν καμία δικαιοδοσία να μου ζητήσουν τον λόγο. Αντιθέτως, σαν μέρος του μηχανισμού, εσείς είστε αυτοί που πρέπει να απολογηθούν στον λαό και την ιστορία.»

Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του βαρυποινίτη αφορά κατηγορίες:

Διεύθυνσης άγνωστης ως τώρα τρομοκρατικής οργάνωσης με άγνωστα μέλη, η οποία οργάνωση επιδιώκει την τέλεση της κατασκευής, προμήθειας, κατοχής από κοινού εκρηκτικών υλών και βομβών με σκοπό τη χρήση τους για την πρόκληση κινδύνου σε πράγματα και άνθρωπο.
Παράνομης κατοχής πολεμικών τυφεκίων πυρομαχικών και άλλων.
Παράνομης κατοχής διατρητικών και εκρηκτικών βλημάτων.
Πλαστογραφίας.
Παραβίασης περιοριστικών όρων.
Παράνομης οπλοφορίας.

Την ίδια ώρα, η βαλλιστική που έγινε στο πιστόλι που είχε πάνω του ο Χριστόδουλος Ξηρός έδειξε πως είναι καθαρό. Σε αυτό σύμφωνα με πληροφορίες είχαν ξύσει τον αριθμό σειράς και τον τύπο για να μην αναγνωρίζεται.

Αναμένονται τα αποτέλεσματα της βαλλιστικής για τα καλάσνικοφ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στον ανακριτή ο Χριστόδουλος Ξηρός-Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top