«Καπνός» το λούνα παρκ όπου σκοτώθηκε ο 13χρονος στο Ελληνικό

Μήνυση κατά αγνώστων θα κάνει ο Δήμος

«Καπνός» το λούνα παρκ όπου σκοτώθηκε ο 13χρονος στο Ελληνικό

​Εν μία νυκτί εξαφανίστηκε από το Ελληνικό το μοιραίο λούνα παρκ όπου τον περασμένο Απρίλιο έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο αγόρι!

Τόσο ο Δήμος, όσο και κάτοικοι της περιοχής, καταγγέλλουν ότι οι εγκαταστάσεις έγιναν άφαντες μέσα σε ένα βράδυ, ενώ δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός που να φανερώνει την ύπαρξή του.

images.jpg

Πριν από λίγες μέρες ��λοκληρώθηκε η προανακριτική έρευνα για το τραγικό περιστατικό, διάστημα κατά το οποίο ο χώρος φυλασσόταν όλο το 24ωρο. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας και την αποχώρηση των Αρχών, οι εγκαταστάσεις έγιναν καπνός και, πλέον, αναζητούνται!

katigoroumenoi-louna-park-dustuxima-eurokinissi-570-800x533.jpg

Μάλιστα, ο Δήμος Ελληνικού προχωράει σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ζητάει την συνδρομή της Αστυνομίας προκειμένου να εντοπιστούν τα μηχανήματα και να συλληφθούν οι υπαίτιοι της παραπάνω κλοπής.

Θυμίζουμε ότι η τραγωδία, που σόκαρε το πανελλήνιο αλλά και άνοιξε το θέμα της ασφάλειας στους υπαίθριους παιδότοπους, συνέβη την Κυριακή, 27 Απριλίου 2014. Το 13χρονο αγόρι τραυματίστηκε θανάσιμα όταν φουσκωτό παιχνίδι που ήταν μέσα σε πισίνα παρασύρθηκε από ισχυρό άνεμο, χτύπησε σε σιδεριές και προσγειώθηκε με δύναμη στο έδαφος. Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και για βαριές σωματικές βλάβες ασκήθηκε στον ιδιοκτήτη και σε τρεις εργαζόμενους του λούνα παρκ, ενώ σοβαρές ευθύνες προέκυψαν και για τον δήμαρχο Χρήστο Κορτζίδη, αφού το λούνα παρκ λειτουργούσε χωρίς άδεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top