Άλλη μια Ελληνική start-up ξεχώρισε:Βραβεύτηκε στην Σουηδία ο δημιουργός της για την καινοτομία

«We Deliver Taste» ονομάζεται η ιδέα του Παύλου Γεωργιάδη, που συνδυάζει την γεωργία με την γαστρονομία

Άλλη μια Ελληνική start-up ξεχώρισε:Βραβεύτηκε στην Σουηδία ο δημιουργός της για την καινοτομία

​Οι start-up επιχειρήσεις, ήταν η… έκπληξη της κρίσης, καθώς μέσα σε δύσκολες εποχές για την ελληνική οικονομία, άρχισαν να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, και να ξεχωρίζουν για τις πρωτοπόρες ιδέες και τις καινοτομίες τους.

Ανάμεσα σ’ αυτές, και η start-up επιχείρηση «We Deliver Taste» με συνιδρυτή τον Παύλο Γεωργιάδη, η οποία πέρασε τα σύνορα και βραβεύτηκε στην Σουηδία.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας, ήταν ένας από τους 15 νικητές του φετινού διαγωνισμού καινοτομίας «Smart Living Challenge» που πραγματοποιήθηκε στο Σουηδικό Ινστιτούτο, όπως αναφέρει σχετικό έγγραφο της πρεσβείας της Ελλάδας στη Στοκχόλμη.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «WE DELIVER TASTE»:

Πρόκειται για εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών η οποία συνδέει τη γεωργία με την γαστρονομία. Επίσης δημιουργεί επιχειρηματικές λύσεις μέσα από καινοτόμες ιδέες σχετικά με την εστίαση, την ανάπτυξη προϊόντων και τη διαχείριση αλυσίδων διανομής, τα οποία βασίζονται στη δ��ευκόλυνση της επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ παραγωγών και καταναλωτών. Συνδέει παραγωγούς με καταναλωτές μέσα από καινοτόμες πλατφόρμες απ' ευθείας εμπορίου, κάνοντας χρήση των δυνατοτήτων της συνεργατικής κατανάλωσης και της οικονομίας του διαμοιρασμού.

Να σημειώσουμε, ότι ο διαγωνισμός «Smart Living Challenge», σχεδιάστηκε για να δημιουργεί επιχειρηματικές ευκαιρίες και ιδέες οι οποίες προωθούν λύσεις αειφόρου διαβίωσης μέσα στα αστικά περιβάλλοντα. Πρόκειται για προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις οι οποίες δύνανται να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής στις μεγάλες πόλεις. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Σουηδικό Ινστιτούτο και το «Munktell Science Park» σε περισσότερες από 120 χώρες και φιλοξενήθηκε επίσης στην Ελλάδα από την Πρεσβεία της Σουηδίας, σε συνεργασία με το δίκτυο «Impact Hub Athens».

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους στη Σουηδία, κατά το διάστημα 6-12 Δεκεμβρίου, οι διακριθέντες του διαγωνισμού έλαβαν μέρος σε επιμορφωτικά σεμινάρια και είχαν συναντήσεις με ορισμένους εκ των σημαντικότερων φορέων καινοτομίας της χώρας προκειμένου να διερευνηθούν δυνατότητες συνεργασίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top