«Γάζωσαν» με καλάσνικοφ την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα!-Βρέθηκαν 54 κάλυκες

Σε εξέλιξη οι έρευνες από την Αντιτρομοκρατική-Πρώτη ανάρτηση: 12/12/2014 07:03

«Γάζωσαν» με καλάσνικοφ την πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα!-Βρέθηκαν 54 κάλυκες

​Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική καθώς τα ξημερώματα άγνωστοι «γάζωσαν» την πρεσβεία του Ισραήλ, στο Ψυχικό, με καλάσνικοφ. Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες και ο δρόμος στο σημείο , στη συμβολή Κατεχάκη και Κηφισίας, είναι κλειστός.

Οι δράστες «χτύπησαν» περίπου στις 03:15, σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα σημεία της Αθήνας και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι επρόκειτο για τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο μηχανές. H επίθεση έγινε από την οδό Σώκου, όπου βρίσκεται η είσοδος του κτιρίου και οι δράστες διέφυγαν από τον περιφερειακό του Γαλατσίου.

2205697.jpg

Aπό την επίθεση δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός, ενώ εμφανή είναι τα σημάδια από τις σφαίρες στους τοίχους και τα τζάμια του κτιρίου.

trupes-apo-kalasnikof-pano-apo-megalo-parathuro (1).jpg

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί 54 κάλυκες 7,62 mm από πιθανότατα δύο καλάσνικοφ. Επί τόπου βρίσκονται άνδρες της Αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής και, παράλληλα, αναμένεται η βαλλιστική εξέταση.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εξετάζουν τα βίντεο από τις κάμερες που βρίσκονται περιμετρικά της πρεσβείας, ενώ η επίθεση θυμίζει εκείνη στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι πέρυσι τον Δεκέμβριο, οπότε και την είχε αναλάβει η οργάνωση Λαϊκών Αγωνιστών.

Eπίσης σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο πίσω από την επίθεση να βρίσκεται ο Επαναστατικός αγώνας.

2205702.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top