Μετά το ρεπορτάζ του Star ξεκίνησαν τα έργα στο «κολαστήριο ψυχών» των Φιλιατρών

Αλλάζει εικόνα το ίδρυμα

Μετά το ρεπορτάζ του Star ξεκίνησαν τα έργα στο «κολαστήριο ψυχών» των Φιλιατρών

Το ρεπορτάζ του Star και του δημοσιογράφου Βαγγέλη Γκούμα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν 30 ασθενείς με ψυχολογικά προβλήματα στο κέντρο αποκατάστασης φυσικής ιατρικής στα Φιλιατρά, συγκλόνισε το πανελλήνιο.

__________-1.jpg

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ όμως αποδείχθηκε σωτήριο, αφού ξεκίνησαν την Δευτέρα τα έργα στο ίδρυμα, ώστε να βελτιωθούν με αυτόν τον τρόπο οι συνθήκες διαβίωσης των ασθενών.

__________.jpg
Σε επικοινωνία που είχε το star.gr με τον Διοικητή του ιδρύματος ανάμεσα στα έργα που ξεκίνησαν ή βρίσκονται σε εξέλιξη είναι τα παρακάτω:

1. Απολύθηκαν και αντικαταστάθηκαν και οι 3 καθαρίστριες που εργάζονταν, για πλήρη αδιαφορία στην εκπλήρωση των εργασιακών τους καθηκόντων.

2. Μια ομάδα από 10 καθαρίστριες από το συνεργείο καθαριότητας επί 2 μέρες «έγλειφαν» στη κυριολεξία τους διαδρόμους και θαλάμους των φιλοξενουμένων.

3. Συνεργείο από ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς επισκεύασαν όλες τις βλάβες που υπήρχαν.

4. Συνεργείο από ελαιοχρωματιστές είναι ήδη μέσα και έχουν ξεκινήσει και βάφουν φρεσκάροντας τους διαδρόμους και των θαλάμους των φιλοξενουμένων.

5. Την Παρασκευή θα τοποθετηθούν 2 νέοι κυκλοφορητές για ζεστά νερά χρήσης και έρχονται σε 10 μέρες νέα πλυντήρια και στεγνωτήρια.

6. Ενισχύεται από εβδομάδα το κέντρο με 2 ακόμη νοσηλευτές και με 1 διοικητικό υπεύθυνο.

7. Και ακολουθούν μια σειρά από συμπληρωματικές ενέργειες κλπ.

Τέλος μάθαμε ότι ο Διοικητής μέρα παρά μέρα είναι εκεί και εποπτεύει προσωπικά ο ίδιος τις εργασίες, ενώ μάλιστα κάλεσε το Star να βρεθεί στον χώρο στις 20 του μήνα, για να δει την νέα εικόνα του ιδρύματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top