Μπουτάρης για Ρωμανό: Θέλει να βγει ελεύθερα να σπουδάσει και τι; Να πάρει το καλάσνικοφ;

Τι είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τα επεισόδια στην πόλη

Το αίτημα του Νίκου Ρωμανού να του χορηγηθούν εκπαιδευτικές άδειες σχολίασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης σε δηλώσεις του στη δημοτική τηλεόραση της πόλης.

«Δεν είναι λογικό αυτό.Να ακούς ότι θέλει να βγει ελεύθερα να σπουδάσει και τι; Να πάρει το καλάσνικοφ; Δεν στέκουν αυτά τα πράγματα» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης, σύμφωνα με το thestival.gr.

Σχολιάζοντας τα επεισόδια που έγιναν σήμερα στην Θεσσαλονίκη, ο κ.Μπουτάρης χαρακτήρισε «εξαιρετικά λυπηρό το γεγονός ότι συνδέεται μια επέτειος για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου με επεισόδια, καταστροφές και διάλυση της αγοράς».

«Είναι Σάββατο, έχουμε μπει σε εορταστική περίοδο και το κέντρο είναι διαλυμένο. Η Αστυνομία είναι υποχρεωμένη να πάρει μέτρα. Είναι τελείως απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει, δεν είναι αυτός τρόπος να τιμούμε τη μνήμη ενός ανθρώπου» σημείωσε.

Ο κ.Μπουτάρης υποστήριξε ότι θα μπορούσε να γίνει μια εκδήλωση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για να τιμηθεί η μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου, αλλά και να υποστηριχθεί το αίτημα του Ν. Ρωμανoύ.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top