Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο με κουτιά από γάλα στο μετρό Συντάγματος

Συνεργασία «Γιατρών του Κόσμου» με τις Συγκοινωνίες Αθηνών

Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο με κουτιά από γάλα στο μετρό Συντάγματος

​Για άλλη μια χρονιά οι Γιατροί του Κόσμου στολίζουν το πιο ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο από γάλα στην Αθήνα.

Με τη συνδρομή των Συγκοινωνιών Αθηνών, το δέντρο από γάλα μετακομίζει στο Χώρο Πολλαπλών Χρήσεων στο σταθμό του Μετρό «Σύνταγμα» και απλώνει τα κλαδιά του στους σταθμούς «Ελληνικό» και «Πειραιάς».

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου το ραντεβού δίνεται στους σταθμούς των μέσων σταθερής τροχιάς «Σύνταγμα», «Ελληνικό» και «Πειραιάς» α��ό τις 09:00 το πρωί ως τις 21:00 το βράδυ σε μια χριστουγεννιάτικη γιορτή διαφορετική από τις άλλες.

Οι Γιατροί του Κόσμου μας καλούν στον ξεχωριστό στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου και αντί για στολίδια μας ζητούν να φέρουμε τουλάχιστον ένα κουτί γάλα (κουτιά εβαπορέ), βρεφικά γάλατα (σκόνη), παιδικές τροφες, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, ζάχαρη.

galagiatroitoykosmou.jpg
Το Δέντρο των Γιατρών του Κόσμου θα στολίσουν ηθοποιοί μέσα από ένα ξεχωριστό δρώμενο που θα λάβει χώρα στις 19.00 το απόγευμα στο Μετρό του Συντάγματος, όπως o Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιάννης Μπέζος, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η Εβελίνα Παπούλια, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και ο Νίκος Περάκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top